Administratoarea…

Nu ştiu cine este, n-am nicio gară cu ea, dar se pare că ea are o gară, sau măcar o haltă, cu mine. De vreo o lună de zile o caut, că vreau să-mi plătesc întreţinerea şi toate cele. Cred că am căutat-o de vreo 12 – 15 ori şi tot degeaba, că nu mi-a deschis uşa. Şi am căutat-o la ore diferite, chiar şi în week-end.

Imposibil să nu fi fost acasă. Şi no, bag de seamă că face şi mişto de mine. Luni dimineaţa am plecat la muncă şi nu era niciun afiş la scară. Ajung seara acasă. Surpriză. Era un anunţ. Cică să plătim în data de 11 12 Ianuarie, de la 18 la 19. Apoi urmează să apară ea să citească contoarele.

Fix aşa era scris. A făcut biletul la prânz şi no, trebuia să ghicesc eu… Adică era ceva de genul: anunţ de pe azi pe azi, în câteva ore. Mentos! Imposibil. Aşa că no, aseară plec mai repede de la servici, ca să vin să-mi fac datoria de locatar, punând botul la ce era scris pe foaie. Sugus. Administraţia era închisă, că, vorba aia, e fix lângă mine. Şi caut-o, frate, şi ălea – alea. Şi nimic.

No, dimineaţă îi las bilet în poştă!

2 Comentarii

  1. Mihai Todor 13 ianuarie 2010 la 19:59 - Raspunde

    Mdeh, ocupate rău administratoarele astea…

    • Robin Molnar 14 ianuarie 2010 la 03:29 - Raspunde

      😆 Îţi dai seama? Nu mai au timp să vadă lumina zilei de la atâta treabă! 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.