Au venit sărbătorile…

Au venit sărbătorile şi, odată cu ele, au venit şi abuzurile de tot felul, de la mâncare la alcool. Că, deh, aşa e cu sărbătorile astea, mai bea omul până cade lat şi nu se mai poate ridica de jos.

Alaltăieri ajung la bloc şi-l văd pe unul căzut în faţa unui bar. Intru în magazinul de lângă să cumpăr ce aveam de cumpărat, ies afară, mă uit în jur, nimeni, nimic. Bine, îmi zic. Urc până sus, apoi cobor şi dacă nu ajunge ambulanţa în câteva minute o sun.

No, într-un gest de curtoazie, cei de la barul unde a băut respectivul au chemat ambulanţa, dar au dat o adresă interpretabilă şi n-au ştiut unde să ajungă. Aşa că, atunci când am sunat eu, a trebuit să dau adresa bună.

No, eu nici bătut nu înţeleg două chestii:

  1. De ce beau oamenii până nu mai ştiu de ei? Adică no, nu sunt uşă de de biserică, câteodată bag şi eu în mine la modul grotesc, dar când simt că ajung la IQ-ul lui Geoană mă opresc. Că, deh, nu sunt chiar euglenă verde.
  2. Nu înţeleg de ce a fost nevoie să vină o ambulanţă de la SMURD. O ambulanţă normală nu era de ajuns? Sau erau toate ocupate? [Nu cred, le-aş fi auzit prin oraş.] Tare mi-e că un anume comentator avea dreptate

Ciudat. Oricum, nu s-a stabilit la fata locului daca tipul vomita vin, sânge sau ambele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.