Bă, dar bocancii nu vrei să ţi-i curăţ?

Ieşeam din clădire şi-n spatele meu era un tip cam grăbit. Şi no, fiindcă eram cu vreo trei metri înaintea lui, ies afară din clădire şi no, mă întorc să-i dau drumul la uşă, să o prindă omul şi să o închidă după el. Îhî! Cum să nu!

Puletele (îmbrăcat rap, pe la vreo 19 ani, cam cu probleme de atitudine şi igienă personală) ieşea cu mâinile în buzunar aşteptând ca eu să ţin de uşă să iasă el, că lui îi era prea lehamite ca să ţină de ea. Când am văzut ce mutră de prost are ş ce atitudine jegoasă, pfuai, îmi părea rău că nu i-am dat drumul la uşă, să-i dea una în bot. Adică cum vine asta? Eu sunt politicos cu tine şi tu-ţi dai aere? De ce-s io, mă, uşierul tău! Bă, dar bocancii nu vrei să ţi-i curăţ?

Jegosule!

2 Comentarii

  1. Ana 25 ianuarie 2010 la 15:04 - Raspunde

    Am si eu unu\’ in bloc care umbla mereu asa cu mainile in buzunar si pute in ultimul hal… dar ala are altfel de probleme :unsure: E ciudat rau, bombane singur, are ditamai barba de caveman, pe orice vreme umbla in blugi trei sferturi, adidasi si hanorac alb cu gluga trasa pe cap peste caciula… si acum si vara la peste 35 de grade la fel e imbracat…

    • Robin Molnar 25 ianuarie 2010 la 17:34 - Raspunde

      :X Pfuai ce greţos! Nu-mi pot decât imagina jegul de pe el. :X

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.