Bă, lovi-v-ar boala!

Am primit un mass (spim) pe messenger care m-a întristat. Nişte idioţi cretini debili senili dobitoci frustraţi nehormonaţi şi nesimţiţi consideră că este normal să scrie un mesaj fantomă în care să-şi bată joc de suferinţa umană.

Mesajul este:

Imi cer scuze de mass… dar asta merita dat… rugamintea unei fete de 17 ani > sincer nu doresc nici celui mai mare dusman…boli de astea…. NU IL STERGE TE ROG FRUMOS citeste-l mai intai plss:Numele meu este Farcas Adriana am 17 de ani si sufar de o forma rara de leucemie singura mea sansa este un transplant de maduva fara transplant nu voi mai putea trai operatia costa 55.000 $ si familia mea a strans deja 32.000 $ si in cazul meu, cei care se ocupa, fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pe fiecare mesaj dat mai departe … te rog din tot sufletul meu da mesajul mai departe pentru ca si eu sa fiu la fel ca tine….hai sa nu ne zgarcim, da copy

Vă rog frumos, dacă aveţi un pic de umanitate în voi nu daţi acest mesaj mai departe, pentru că este fals şi ia suferinţa umană în derâdere. Nici Yahoo! şi nici nimeni altcineva nu dă niciun cent pentru astfel de mesaje, pentru simplul motiv că nu pot fi urmărite, că daca ar fi aşa ar avea probleme juridice pe motiv de încălcare a intimităţii. Vă rog frumos nu-i mai lăsaţi pe astfel de indivizi să-şi bată joc!

Şi un mesaj pentru dobitocii care au scris mesajul: bă, sper să nu ajungeţi niciodată în situaţii din astea dramatice, că poate vă bate Dumnezeu şi e păcat de suferinţa familiilor voastre, nesimţiţilor! Ai întrecut orice limită! Sunteţi mai răi decât orice animal!

2 Comentarii

  1. Ema 21 martie 2009 la 09:42 - Raspunde

    Si eu de cate ori primeam un astfel de mass il dadeam mai departe.Multumesc…sincer credeam ca ajuta cu ceva. 🙁

    • Robin Molnar 21 martie 2009 la 09:52 - Raspunde

      :X Nu ajută pentru că nu dă nimeni niciun cent, niciun ban, dacă dai un mass mai departe. :X Este pur şi simplu felul în care unii înţeleg să-şi bată joc de oamenii de bună credinţă. :X

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.