Bani moca

Sau cât de puerili pot fi oamenii care cred că cineva le va da ceva moca dacă trimit acest mesaj mai departe. Mă doare mintea, la propriu, de ce pot debita unii şi îmi creşte şi tensiunea astfel încât mă doare ceafa.

Ia uitaţi şi voi ce spam mai circulă prin internetul românesc. Luaţi de vă cruciţi la gândul că unii cred aşa ceva, sau nu vor să rişte şi să piardă bani din schema asta.

In general nu trimit mesaje de acest fel, dar acesta vine de la o foarte buna prietena a mea, avocata si mi se pare o ocazie interesanta. Ea pretinde ca va functiona si ca FUNCTIONEAZA !

La urma urmei, nu este nimic de pierdut ! Iata ce spune:

"Sunt avocata si cunosc legea. Acesta este un lucru adevarat. Nu veti fi inselati. AOL si Intel isi vor tine promisiunile de frica de a nu fi dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata la o actiune judecatoreasca pentru multe milioane de dolari, la fel cum s-a intamplat in cazul Pepsi Cola contra General Electric, nu cu mult in urma.

Dragi prieteni, nu luati aceasta ca pe un lucru de nimic.

Bill Gates ESTE pe cale sa-si imparta averea. Daca nu luati in considerare aceasta propunere, ati putea regreta mai tarziu. Windows detine programul cel mai larg utilizat.

Microsoft si AOL experimenteaza si trimit acest test prin mesaj electr. Cand trimiteti acest mesaj electr prietenilor vostri, Microsoft poate afla daca sunteti utilizator de Microsoft Windows in decurs de 2 saptamani. Pentru fiecare persoana care va trimite acest mesaj Microsoft va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia i-ati trimis acest mesaj si care il va trimite altora, Microsoft va va plati 243 EURO. Pentru cea de-a treia persoana care-l va primi Microsoft va va plati 241 EURO. In 2 saptamani Microsoft va va contacta pentru confirmarea adresei Dvs. postale si va va trimite un cec.

Cu sinceritate, Gaitan Marius.

Contact:   0724114984; 0748591718;

Adress:    Str. Scheilor, Nr. 64, Codlea, Brasov ,  Romania .

               
Credeam ca este o pacaleala, dar dupa 2 saptamani de la pornirea acestui mesaj electronic si dupa ce    l-am expediat, Microsoft m-a contactat ca sa-mi afle adresa postala si am primit un cec de 24.800 EURO. Trebuie sa raspundeti inainte ca acest test sa se incheie, daca cineva are mijloacele necesare ca sa intreprinda o asemenea actiune, acela este Bill Gates. Pentru el este o cheltuiala comerciala.
Va rog sa trimiteti acest mesaj la cate persoane puteti.

Ar trebui sa primiti cel putin 10.000 de EURO. Noi n-am trimite acest mesaj daca n-am avea si noi de castigat.

Matusa unui bun prieten al meu care lucreaza la Intel a primit un cec de 4543 de EURO trimitand doar acest mesaj.

Asa cum v-am spus mai inainte, eu cunosc legea si este adevarat, Intel si AOL sunt in negociere pentru o fuziune prin care ei urmeaza sa devina cea mai importanta companie din lume si pentru a fi siguri

Nici nu ştiu de unde să încep să demontez acest mesaj, mă simt un pic depăşit de amploare prostiei conţinute în el. Încerc să fiu sistematic şi să analizez  punctual porcăia asta.

 1. Este ceva de pierdut dacă trimiteţi mai departe acest mesaj. În primul rând vă faceţi de cacao faţă de cel la care i-l trimiteţi. În al doilea rând introduceţi multe adrese de e-mail în procesul de trimitere, numai bune de vândut la spammeri. Adică alţii fac bani pe nervii şi ignoranţa voastră.
 2. Microsoft Windows nu are nevoie de reclame şi de comunicări comerciale pentru că deţine de foarte multă vreme monopolul de piaţă.
 3. Normal că ăia trimit mesaj, ca să facă 200 de euro din adresele a 10,000 de3 fraieri vorbitori de limbă română.

Vă rog frumos, nu mai faceţi de astea. Nu vă dă nimeni bani moca, nu mai fiţi puerili! Nu există scheme din astea! Nu vă dă nimeni bani dacă trimiteţi un mesaj mai departe, pentru că zilnic miliarde de e-mailuri circulă pe internet sau pentru că Yahoo! nu se închide. Gândiţi înainte să acţionaţi.

12 Comentarii

 1. Mihai Todor 17 martie 2009 la 21:20 - Raspunde

  "Gândiţi înainte să acţionaţi." – Din pacate, ceri cam mult de la unele persoane

  PS: nush ce ai facut da vad ca nu pot insera semnele mai mic si mai mare in comment…

  • Robin Molnar 17 martie 2009 la 21:18 - Raspunde

   😀 Eu tot încerc. 😀 Mie îmi merg semnele: < > 😉

 2. Mihai Todor 17 martie 2009 la 21:25 - Raspunde

  Mda. Se buleste cand scrii < sau > alipit de o ghilimea 😀 Se pare ca asta e combinatia fatala si provoaca disparitia intregului text de dupa < (inclusiv) 😛

  • Robin Molnar 17 martie 2009 la 21:24 - Raspunde

   :woohoo: Dude, I think you need a new keyboard… :woohoo:

 3. Mihai Todor 17 martie 2009 la 21:32 - Raspunde

  Ai mail 😀

 4. skywalker 17 martie 2009 la 23:14 - Raspunde

  thuamnee ce prostie. pai daca ar face gates asa ceva ar plati in dolari nu in euro. ce lume proasta! auzi cica iti trimit americanii cec-uri… e ploaie de bani, e ploaie de bani!

  • Robin Molnar 18 martie 2009 la 08:42 - Raspunde

   :woohoo: La ei nu e criză şi sunt plini de bani… :woohoo:

 5. Hilda 18 martie 2009 la 07:54 - Raspunde

  lol :woohoo: dar stii ca sunt care cred asta…!!!!?

  • Robin Molnar 18 martie 2009 la 08:43 - Raspunde

   :woohoo: Păi da, că ai cred şi în zâna măseluţă, Moş Ene şi alte asemenea… :woohoo:

 6. TNH 18 martie 2009 la 16:27 - Raspunde

  Oamenii se înghesuie şi pentru mai puţin: ştiu pe cineva care a primit mesaj de la Cosmote cică, să trimită 5 SMS-uri fără text la acel nr., pentru a primi un bonus de 3 euro. Deşteptul aşa a şi făcut. Bineînţeles că acel nr. nu aparţinea Cosmote, ci era al unui amic care a vrut să-i arate cât e de prost. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

  • Robin Molnar 18 martie 2009 la 17:36 - Raspunde

   :woohoo: Nu cred că unii oameni se învaţă minte vreodată… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.