4 Comentarii

 1. TNH 07 martie 2010 la 11:12 - Raspunde

  No, hai să vedem acum dacă eşti fair play şi îi spui femeii că bărbatul ei calcă pe-alături, că aşa ziceai, că ai avut noroc de oameni care ţi-au deschis ochii, nu ca alţii care au avut prieteni care au tăcut mâlc.
  Şi te rog să nu vii cu texte de genul \”nu s-a întâmplat nimic după aceea\”, pentru că ştim cu toţii că atunci când un om (bărbat sau femeie, nu contează) vrea să calce strâmb, nu face doar o singură încercare, ci \”pescuieşte\” până prinde ceva.

  • Robin Molnar 07 martie 2010 la 11:16 - Raspunde

   =D Întâmplarea face să nu o cunosc pe partenera omului (nu sunt însurați). De unde știu că urmează să fie tătic este irelevant. =D

 2. Ana 07 martie 2010 la 12:50 - Raspunde

  In primul rand trebuie sa spun ca nu cred in monogamie. In ceea ce ma priveste, [b]atata timp cat nu ia nici o boala (!!!)[/b], orice barbat de-al meu poate sa aiba ditamai haremul. Mi se pare normal ca un barbat sa se mai simta tentat si de alte femei chiar daca are o partenera oficiala. Acelasi lucru se aplica si pentru femei. Insa, in conditiile in care sunt destule persoane care ar critica asta, mi se pare o imprudenta din partea lui ca n-a avut grija sa nu fie vazut bot in bot cu alta.

  • Robin Molnar 07 martie 2010 la 13:33 - Raspunde

   =D Interesant. Sunt monogam până în măduva oaselor. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.