Cât se fură în Mureș și Bistrița-Năsăud?

În weekend, am înnebunit conducând pe mizeria de DN16, între Cluj-Napoca și Reghin. Am crezut că turbez, că fac apoplexie, că mă iau spumele la gură, sau ceva, parcurgând 139 de kilometri în trei ore.

În județul Cluj – unde președintele CJ este băgat la bulău pentru că făcea drumuri aiurea și fura din toate părțile – drumul este OK. În județul Mureș și în Bistrița – Năsăud, conduse de unii săraci și cinstiți, drumul este distrus în totalitate și nu se ridică nici măcar la standardele de calitate pentru un drum județean.

Și asta nu este tot! Peticele de asfalt sunt închegate în porțiuni continue de limite de viteză în localitate, în afara localității, în beteșug și incompetență și culmea ridicolului este că poți lua amenzi pentru viteză pe drumul acela incredibil de prost.

Dar nu doar că asfaltul este prost, dar DN16 este și prost semnalizat, cu multe semne lipsă, iar marcajele de pe drum mai mult lipsesc decât există, într-o batjocură generală la adresa noastră, că noi circulăm pe acolo, pe banii noștri…

Nu știu cine a fost șef peste aceste județe în ultimii ani, dar deloc nu și-a făcut treaba. Asta, ca să nu spun  mai rău…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.