Ce fel de părinţi ar face asta?

[Atenţie! Imaginea ataşată acestui articol este şocantă de aceea vizionarea ei ar putea avea efecte negative asupra bunei dispoziţii.] Mă uit la acest om şi mă întreb ce fel de părinte ar face asta? Ce fel de fiinţe umane fac un copil pe care-l schilodesc pentru a-l trimite la cerşit?

Nu, nu cred că este o malformaţie genetică pentru că am văzut până acum doi oameni cu aşa ceva iar dacă ar fi vreo boală rară şansele ca asta să se întâmple de două ori pe o rază de 10 kilometri ar fi nule. Nule.

Omul merge în patru labe (se târăşte, de fapt) şi are bun simţ. Nu este prea educat, dar are o anume simplitate şi deschidere faţă de oameni, chestie care mă face să mă răzvrătesc şi mai mult împotriva celor care i-au făcut asta. Pe undeva cred că şi el o face, pentru că nu vorbeşte despre familia lui, despre care spune doar atât: "părinţii lucrează" (tonul pe care o spune, însă, dă de înţeles că sunt nişte oameni de nimic, indiferent de ceea ce încearcă să ascundă).

De ce nu au fost pedepsiţi pentu fapta lor? Chiar am ajuns să lăsăm bestiile să umble libere pe străzi?

4 Comentarii

 1. xtall 07 septembrie 2009 la 05:18 - Raspunde

  Am auzit (mai de demult, la nişte vorbe de claca) cum ca special ii schilodesc pentru a-i trimite la cerşit. bau bau-ul dacă nu eşti cuminte 😀
  Cât o fi adevărat …dacă îmi aduc bine aminte şi recent se auzeau întâmplări cu indivizi care procedează la fel prin UE. Cu cât sunt mai nenorociţi cu atât câştigă mai mult de pe urma lor.
  Cine-i mai controlează ? De câte ori ai văzut vreun poliţai sa-i întrebe de viata? sa verifice ce-i cu ei sa anunţe protecţia minorilor, centrul de plasament, investigaţii, etc, e o întreagă procedura (pe hârtie), dar mai mult ca sigur şi în plasamente e alt balamuc, mafie (poate chiar mai mare).

  • Robin Molnar 07 septembrie 2009 la 05:21 - Raspunde

   :s Mie mi se pare un act grotesc. :s Mi se pare grotesc ce se întâmplă. :s

 2. TargetShop 07 septembrie 2009 la 13:15 - Raspunde

  ma da sincer
  io mereu am crezut ca asa se nasc
  cum poti schilodi un om asa sa-l aduci cu piciorul dupa ceafa si alte treburi din astea si el sa ramana in definitiv asa
  Ce ii faceau celui din poza?
  ii intorceau glezna in fiecare zi si il legau asa cu ea?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.