CFR chiar nu știe să numere

Așadar, pe lângă faza cu clasa întâia, unde mi-am luat o mică înjurătură pe degeaba, astăzi am pățit o nouă fază cu ăștia de la CFR, o fază care m-a dat complet pe spate. Nu știu cum să spun, cineva ar trebui biciuit pentru că nu a învățat să numere.

No, intru în vagon și caut locul 57. Și-l caut. Mă uit și găsesc compartimentul cu locurile: 51, 52, 53, 54, 55, 56. Ah, e următorul compartiment, clar. Mă uit la locuri: 61, 62, 63, 64, 65, 66. Mă întorc înapoi. Nu m-am uitat bine, zic. Așa că mă uit din nou: 51, 52, 53, 54, 55, 56. Deh, iarăși nu m-am uitat bine. Sigur e la celălalt compartiment. Și mă uit din nou: 61, 62, 63, 64, 65, 66.

Măi să fie! Io cred că ăștia fac mișto de mine. Unde sunt locurile 57, 58 și 59, că eu nu le văd? Care-i faza? Că pe bilet scria clar: 57. Bine, sigur e ceva ciudat aici. Să mă uit din nou pe bilet. Și mă uit. Am locul 54. Din fericire, locul acesta există!

No, dacă cereți vreodată loc și primiți pe la pozițiile astea suspecte, sfatul meu este să întrebați la casă și unde vin acestea: pe stânga sau dreapta la capătul coridorului, unde e baia? Sau între vagoane? Nu de alta, dar să nu căutați mult.

P.S. Măcar e cald în tren și nu pute a nimic suspect.

2 Comentarii

  1. Ana 01 octombrie 2010 la 22:30 - Raspunde

    Raspuns: nu sunt! =D Nu acolo unde ai 3 locuri pe latimea vagonului. Ca exista si vagoane si cu 4 locuri pe latime si acolo se mege pana la numere care se termina cu 8. Asa ca nu se dau bilete cu pozitii "suspecte" – n-o sa primesti niciodata un bilet pe care numarul locului se termina in 9. Presupun ca e asa pentru ca doar ultima cifra e a locului, prima/primele este/sunt pentru compartiment. La fel cum la facultate prima cifra din numarul salii era a etajului – la etajul trei numerele de sali incepeau cu 301, chiar daca nu exista sala 299 si poate nici macar 267 🙂

    Chiar n-ai observat pana acum asta? Intreb pentru ca se pare ca mergi cu trenul mai des ca mine (eu merg de maxim 2-3 ori pe an).

    • Robin Molnar 04 octombrie 2010 la 08:45 - Raspunde

      =D Nu, n-am observat, dar acum că ai precizat, da, îmi dau seama că are sens. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.