Comuna Cetățeni, județul Argeș

În Comuna Cetățeni, județul Argeș, se întâmplă o chestie revoltătoare: câteva șatre de etnici s-au mutat ilegal acolo pe un teren de-al bisericii și fură piatră din cea mai mare cetate geto-dacică de la sud de Carpați.

Vă dați seama că treaba asta pune niște probleme. În primul rând autorităților județene, care încă nu s-au decis de ce comună ține, de fapt, satul ilicit. Să zicem că ar aparține de comuna Cetățeni. Prefectura Argeș încă nu a găsit mijloacele de a evacua niște oameni de pe niște terenuri pe care le ocupă abuziv.

Că e greu să suni la jandarmerie, prefect fiind, și să vorbești cu șeful de acolo să mergeți cu băieții în excursie cu echipament complet pentru revoltă și să dai un pic de flit.

Dar nu, că aici avem o boală numită anemie administrativă sistemică, pentru că prefectura vrea să cumpere niște terenuri pe care să le pună la dispoziția năvălitorilor. Ceea ce mă discriminează pe mine, ca alb, că eu muncesc dacă vreau pământ, nu-l cotropesc pe altul și mă dau de fund în sus că vreau.

Oare nu putem să ne strângem suficient de mulți, să scrie pe adresa prefecturii Argeș câte o scrisoare în care să exprimăm faptul că nu acceptăm să fim discriminați pe banii noștri? Asta ca să nu mai spun că este o batjocură că lângă București se află o cetate monument istoric ce zace în paragină, când ar putea fi exploatată!

Voi ce ziceți?

4 Comentarii

 1. Yamasha 17 iunie 2011 la 05:17 - Raspunde

  Daca nu se mediatizeaza chestia asta mai greu se va gasi o rezolvare imediata…

 2. Molnar Bianca-Andreea 17 iunie 2011 la 06:33 - Raspunde

  Eu zic sa-i lasam sa stai acolo unde sunt. Daca, Doamne fereste, le trazneste prin cap sa se mute prin Ardeal???

  • Robin Molnar 17 iunie 2011 la 13:48 - Raspunde

   =)) Să vină, că lemn de nuc pentru ghioage rezistente om mai găsi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.