Copiii șefilor noștri vor fi șefii copiilor noștri!

Daca joi 4 aprilie, a Adunarea Generala Extraordinara si Ordinara a Actionarilor SIF Moldova a esuat (pe motiv că mai mulți acționari majoritari s-au opus insinuării în rândurile lor a lui Andrei Hrebenciuc), vineri, 5 aprilie (după o noapte de presiuni și mașinații), intr-o noua convocare a Adunarii, a fost ales noul Consiliu de Administratie. Printre cei sapte membri il gasim si pe Andrei Hrebenciuc, fiul omului politic Viorel Hrebenciuc. Presedintele C.A. va fi, pe urmatorii patru ani, tot Costel Ceocea.

JdB

Când Băse a zis că Hrebe îi periculos, lumea i-a dat cu flit. Acum, când Hrebe și-a postat fiul într-o poziție de control a unei mari mașinării economice, de peste două miliarde de euro, pac, lumii i se pare OK pentru că, nu-i așa?, orice guguștiuc poate candida la un post bine plătit de membru al consiliului de administrație al unei mari companii.

Încă o dată, reiterez ideea că numai cretinii nu văd și nu înțeleg profunzimile acestui gen de povești, numai cretinilor li se pare “puțin grav” și numai dobitocilor li se pare firesc ceea ce se întâmplă.

Nu, firesc ar fi fost ca-n administrația economică, influența politică să fie nulă. Altfel, ne întoarcem la sistemul economic de până la 1995, când politicul conducea economicul și totul mergea în cap.

4 Comentarii

 1. JMarius 10 aprilie 2013 la 21:53 - Raspunde

  Apai in ritmul asta nu stiu cat mai dureaza pana ne pune in cap si economia noastra. Sper sa nu ajungem la nivelul Ciprului sau Greciei.

  • Robin Molnar 10 aprilie 2013 la 22:20 - Raspunde

   Îți dai seama, dacă deja ajungem să avem o castă a politicienilor care-și fac și-și împart…

 2. Joita Lucian 11 aprilie 2013 la 10:32 - Raspunde

  Problema nu este ca isi impart..ci faptul ca o fac pe fata fara nici un pic de nerusinare!

  • Robin Molnar 11 aprilie 2013 la 11:06 - Raspunde

   Eu cred că este o problemă că-și împart, iar faptul că o fac pe față este o circumstanță agravantă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.