Cum să-ţi iei ţeapă pe timpul tău

Frate-mio Rolly a observat o treabă. A fost pe nu ştiu ce site să citească ceva şi i-a apărut în faţă o fereastră (bine, gen modal box sau java popup pentru developeri) care-l întreba dacă vrea să participe la nu ştiu ce studiu sociologic online. Pentru asta trebuia să răspundă la un set de întrebări, destul de multe dealtfel.

Până aici nimic ciudat. Partea nasolă acum intervine. Teoretic, dintre toţi cei 1000  (cam acesta este eşantionul standard) care au răspuns la chestionar, unii trebuiau să primească nişte premii. Tot teoretic pe data de 20 Octombrie 2008 trebuia să se afişeze pe site lista câştigătorilor norocoşi.

Am spus că teoretic. Pentru că practic tragerea la sorţi n-a avut loc. Sau, dacă a avut loc, lista câştigătorilor n-a fost afişată pe site. Practic toţi cei care au răspuns şi-au luat ţeapă. Pentru că pe site nu a apărut nimic, nicio listă a câştigătorilor. Şi am şi dovada.

Prima imagine reprezintă pagina care apare după completarea chestionarului. Link.

Pagina unde scrie de premii. Lol.

Cred că aţi observat lista consistentă de premii în valoare de 30,015 RON!

În a doua imagine avem o captură de ecran a întregii pagni, unde ar fi trebuit să fie lista câştigătorilor. Observaţi că este acolo o listă cu denumirea de "Lista câştigătorilor" dar, şi aici este ţeapa, aceea este lista de premii. Nu văd niciun nume asociat vreunui produs. Văd doar produsul. Ca atare declar pe propria răspundere că aia nu este o listă a câştigătorilor. Link.

Ţeapă! Ai câştigat pe dracu! Hai sictir, fraiere!

Aşadar, domnilor care v-aţi ocupat de studiul ăsta, unde sunt premiile alea de 30,015 RON? Ce s-a întâmplat cu ele? Să le folosiţi sănătoşi, că pe mine nu mă mai prindeţi la voi în statistici! Mă întreb dacă sponsorii au întrebat ce s-a întâmplat cu produsele respective. Dacă au întrebat sunt curios ce au răspuns. Dacă nu au întrebat, în calitate de consumator de servicii online, mă întreb de ce nu au făcut-o!

V-aţi gândit cumva că internautul român e prost şi uită, nu-i aşa? Se consolează singur că, oricum, n-are şanse. Păi cum să aibă vreo şansă dacă voi îl ţepuiţi direct? Aşa, acum aştept să mi se explice că, de fapt, a fost o greşeală. şi că lista există dar ea n-a fost publicată, din greşeală! Oha!

Ruşine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.