De ce unii îşi merită soarta

Cum este să ai un loc de muncă decent, să zicem la Nokia, şi să furi? Cum este să ai o şansă şi să-i dai cu piciorul? Adică no, ai un loc de muncă, chiar pe timp de criză, ai o pâine albă să pui pe masă şi tu să furi?

Se întâmpla la Nokia Cluj o fază. Citisem în Ziua de Cluj, ediţia din 10 Decembrie 2009 (Nr. 1514) despre astfel de fapte revoltătoare (şi mai revoltător este însuşi faptul că deja acestea tind să se confunde cu normalul/ banalul). Unii şi-au asamblat telefoane din resursele companiei întru folosul personal. Jegos.

Bine, dar nici cu domnul Alin Golban (nu-l cunosc, nu ştiu cine este, n-am nicio gară personală cu dumnealui), autorul articolului cu titlul "Cum se fură la Nokia" nu mi-e ruşine. Cum citeam eu articolul cu pricina, am crezut că am uitat brusc să citesc. Hai să vedem:

Cum adică "engine de diagnoză"? Păi câţi cititori au pregătirea tehnică necesară să înţeleagă însuşi subiectul în sine? Nu mai bine spunea autorul ceva de genul: nişte componente de telefoane special concepute pentru diagnosticarea erorilor, altminteri perfect funcţionale pe post de telefoane? Dar no, hai să fim pompoşi! Şi se mai miră lumea că se închid ziarele…

2 Comentarii

  1. carmen 07 aprilie 2011 la 17:28 - Raspunde

    Vai de capuil liu de jurnalist , e un jegos si un mininos de ultima speta ia bani de la oameni influienti si scrie in ziare despre ei de bine dar de la cei de la care nu ia bani scrie doar lucruri urate ..rusine lui , halal ziarist , jegos si fara scrupule…….mizerabil , jegos

    • Robin Molnar 07 aprilie 2011 la 21:04 - Raspunde

      OK, e un mârlan. Dar nu accept să faci asemenea acuzații grave fără dovezi. Cel puțin nu pe blogul meu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.