Două despre miere

Prima. Cică de aceea este trecută data expirării pe borcanele de miere, fiindcă se dau amenzi pentru vânzarea de produse fără ca pe ambalaj să fie trecută și data expirării. Să nu lăsăm faptul că mierea nu expiră să stea în calea comerțului civilizat!

Și a doua. I-am prins pe unii din Cluj, din Piața Mărăști, cu miere botezată. Lăsați-o naibii, mă comercianților, dacă ați ajuns să botezați până și mierea… Vreau să spun că mi-am luat miere polifloră, pentru cafea, să-i mai schimb gustul. Și am luat-o de la unii care vindeau fructe și miere, doar aveau certificat de producător.

Mă rog, acum îmi vine să râd. Aveau certificat de producător, dar vindeau mierea asta care la 21 de grade Celsius este apoasă, alături de fructe produse la ei în gospodărie: mere, pere de import, portocale, banane și alte fructe exotice…

Să-mi fie învățătură de minte. Tot în Piața Mărăști este unul care vinde miere – miere, care știe inclusiv cum le cheamă pe albine, doar e apicultor și vinde doar miere și alte produse apicole, dar am zis că să mai schimb gustul.

Uneori pot fi extrem de papagal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.