Două despre mizerie

 1. Lucian Mândruță spune una mișto de tot:

  Crescatorii de flori olandezi spun ca pierd 1,5-2 milioane de euro pe saptamana. Cum, cind oficial stim ca importam de 20 de milioane pe an? Adica 500 de mii pe saptamana? Cum pierd ei pana la 2 milioane saptamana asta cind oficial nu incaseaza decat de patru ori mai putin?

  Presimt că dacă ne vom apuca să respectăm legislația europeană în proporție de 100%, o să ne facem mulți prieteni.

 2. Lidia Ștefănescu Niculescu – Mizil, soția fostului ministru comunist, are de plătit o foarte scumpă chirie către RAPPS începând cu 2008. Unde până la un punct, chiria plătită pentru ditamai vila de ultra-lux era mai semnificativ mică decât chiria ce o plătesc eu pentru un palat medieval cu o cameră la turn și bucătărie de vară gen sarcofag, dintr-o dată chiria a început să le crească până la 1800 de euro pe lună. Desigur, oricine altcineva s-ar fi mutat de acolo, dar nu și ea, respectiv nici doamna deputat Oana Niculescu-Mizil, fiica defunctului nomenclaturist. Și acu, după ce au stat ca în pampas, tot ele se dau cu fundul de pământ… Nu prea le convine să ducă o neprivilegiată de români din popor, bag de seamă.
 3. Bonus, vizavi de duduile de mai sus: doamna deputat a angajat-o consilieră pe mama ei. Că poporul e prost și nu judecă.

8 Comentarii

 1. puiu 23 septembrie 2011 la 09:29 - Raspunde

  Avea cineva senzația că în florariile noastre TOATE firele sunt cu acte? :))) Am o țigancă cu flori pe lângă mine și i s-ar scutura fustele de râs dacă ar auzi năzbâtia asta :)) Da, flori din Olanda, hellooo =)))))))

  • Robin Molnar 23 septembrie 2011 la 10:25 - Raspunde

   Mă gândeam că doar o proporție mică sunt fără acte… =)) Ce copil pot fi uneori!

 2. Eugen 23 septembrie 2011 la 11:23 - Raspunde

  În presă scrie că ministrul olandez care ne-a refuzat Schengenu’ a fost implicat într-un scandal de corupţie în Bulgaria…

 3. Luiza 23 septembrie 2011 la 14:39 - Raspunde

  Foarte bine a pus problema! Cu toate ca ma enerveaza Mandruta de numa’ numa’. Dar cat are dreptate are!

 4. Silviu 23 septembrie 2011 la 23:36 - Raspunde

  Majoritatea nici macar nu vand florile legal cu bon de casa si tot tacamul. Apropo florile alea erau strict pentru Romania sau mai erau si in tranzit catre alte tari? Oricum parerea mea e ca florariiel de colt de strada majoritatea functioneaza in acte cu 10 fire pe zi sau chestii de genul asta

  • Robin Molnar 28 septembrie 2011 la 08:19 - Raspunde

   Ar trebui luați și duși la spart piatră…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.