După ce ne-am integrat în NATO și UE, ne-am integrat și-n China

 • Steagul UE înlocuit de steagul chinez

Pentru un summit pe care China și l-a dorit cu UE, care nouă ne-a ieșit China-Europa de Est sub termenii UE și care pe vechii membri ai UE i-a cam înfuriat, mă bag și eu ca musca-n lapte și remarc:

– Dom’ne, dacă acesta a fost un summit cu UE și China, de ce ai noștri au dat jos steagul UE din Parlament și l-au înlocuit cu steagul chinez?

Ne-am integrat, cumva, în China și încă n-am aflat? Am fost cumpărați de China și încă n-am primit chitanță? E destul de grav că la guvern nu se mai poartă steagul NATO, ce semnale primește mediul de afaceri româno-european care depinde de accesul la piața UE, dacă și steagul UE a fost dat jos?

Să nu mai spun că ne-am făcut preș și l-am invitat pe ăla să stea la cel mai de sus balcon, unde niciun alt demnitar român ales nu a mai stat.

În fine, mi-e teamă că renunțarea temporară la steagul Uniunii Europene înseamnă fix asta, suspendarea temporară a unor principii până mai ieri intangibile, că au fost cerute de popor.

Protocolul ca protocolul, dar unele chestii nu se fac. Ce-o să ajungem, să ne dăm femeile că așa zice tradiția polineziană? Să nu fim ridicoli!

4 Comentarii

 1. TNH 28 noiembrie 2013 la 09:22 - Raspunde

  Sa vezi acuma furturi din banii publici, in loc sa luam bani de la UE pentru infrastructura ii vom plati pe chinezi in bani sau in natura pentru ca nu imi fac iluzii ca UE va da bani cand la licitatii vor castiga chinezii si nu firme din UE.

 2. Manuel 29 noiembrie 2013 la 09:21 - Raspunde

  Uite, asta e un aspect pe care nu l-am stiut. Pai Ponta si uslistii lui sunt tot comunisti. normal ca vroiau sa se intinda inaintea chinezilor si au dat steagurile democratiei jos.

  Ce au facut romanii intre timp? s-au uitat la telenovele. Ne-o cam meritam….

  • Robin Molnar 03 decembrie 2013 la 07:34 - Raspunde

   Nu știu dacă ne-o merităm. Adică, ce român normal la cap și-ar fi imaginat una ca asta?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.