Frappe La Festa

Știți că eu sunt fanul cafelei 3 în 1. Cum nu mai pun gura pe Jacobs, de la aspartam, am căutat altceva. Și am găsit Nescafe 3 în 1. No, cum vine vara, am zis că să trec direct pe frappe, că e rece.

Zis și făcut. M-am dus la magazin, am dat un bon, mi-am făcut un pic de stoc. Numai că ieri dimineață am fost foarte, foarte somnoros, de la vremea asta nenorocită, astfel încât pe la șapte și jumătate m-am băgat înapoi în pat.

Normal, se făcuse târziu când am reușit să mă desprind din așternuturile calde, așa că am tulit-o la muncă. Ies din scară și-mi dau seama că nu mi-am luat cafeaua la mine. Nu-i nimic, mai sunt magazine, îmi zic. Ghinion, fix atunci n-am găsit decât frappe La Festa. Eh, dacă nu-i cal e bun și măgar, îmi zic.

No, deci îmi iau La Festa. Pun două plicuri într-o cană, torn apă rece cât să umple cana, și m-apuc de treabă, că e musai. Să zic că era cam nouă și jumătate dimineața. Eh, pe la doisprezece și douăzeci de minute, înainte să plec în pauza de masă, am zis că să-mi termin cafeaua, fiindcă mai aveam o gură.

Și o sorb. Draci. Era iute, semn că se stricase. Da, cafeaua trei în unu este iute când se strică. Fiindcă eram în birou nu puteam să scuip, mizeria era pe jumătate înghițită, asta e, am dus-o până la capăt. Dar am rămas prost. La temperatura camerei se strică frappe-ul în trei ore? Urât. Nu o să-mi mai iau.

2 Comentarii

  1. Ana 21 mai 2010 la 17:58 - Raspunde

    Eu as n-as fi inghitit, as fi batut recordul de viteza pan\’ la prima chiuveta, as fi scuipat si mi-as fi clatit gura

    • Robin Molnar 22 mai 2010 la 00:52 - Raspunde

      XD E destul de departe și dacă mă apucam să alerg, riscam să vărs. XD

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.