Hă, hă, hă, ce români suntem!

Aseară a fost lansat telefonul HTC One, un telefon inteligent, elegant și cu carcasă de aluminiu. Un telefon cu o baterie mai mare decât restul, un telefon din aluminiu și sticlă. Elegant.

Mică eroare de la HTC: Încearcă-l Fă

Mică eroare de la HTC: Încearcă-l Fă

E bun, nimic de zis, nici măcar că are un ecran mare de tot, cam de porc, dar chiar și așa, cred că este și un motiv tehnic în spatele alegerii dimensiunii ecranului.

Buba, însă, este că mulți s-au găsit să facă mișto de HTC pentru că pagina în română avea, pe butonul de recomandare, textul “Încearcă-l Fă” în loc de “Încearcă-l (făcând click…)”. Pentru că așa știm noi, să vedem doar răul, exclusiv răul, și să râdem de el:

– Uite, bă! Nu suntem noi cei mai proști!

Desigur, în timpul ăsta, delegațiile de la Olimpiada Tineretului European de la Brașov mănâncă numai zeamă de legume, “mâncare de spital” cum spun cei mai puțin pretențioși dintre compatrioți, carnea fiind, desigur, pe buzele tuturor. La adresa noastră, adică.

Hilar, nu?

P.S. Până și încercarea de a le explica celor de la HTC unde au greșit este stupidă. Pentru că civilizația nu se poticnește în mizerii de-astea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.