Happy Hour – The Communist Pimp

Sau peştele (întreprinzătorul) comunist. De 1 Mai înainte de ştirile PRO TV de la ora 19 am apucat să văd un pic din emisiunea fals – fericită şi cu un aer fals – prietenesc numită Happy Hour. M-am greţăluit, nu altceva.

Pe-acolo erau nişte domnişoare (hai să nu le spunem fufue, că nu le cunoaştem) mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate. Guguştiuc, cum mă ştiţi, nu reuşesc să văd legătura între ele şi ziua de muncă de 8 ore. Oricum, la cum arătau unele ziua de muncă se petrece noaptea.

Dar cel mai tare m-au ofticat eşarfele roşii, pioniereşti:

PIONIÉR, -Ă, pionieri, -e, subst. 1. S.m. şi f. (Ieşit din uz) Membru al organizaţiei de masă a elevilor de 7-14 ani, care, avea ca scop educarea comunistă a elevilor. 2. S.m. şi f. Persoană care face parte dintr-un grup (de colonişti sau de emigranţi) care pune bazele unei vieţi civilizate într-un ţinut nelocuit. ♦ Fig. Persoană care lucrează cea dintâi într-un domeniu nou, încă necercetat, care pune bazele unei metode noi, unei activităţi noi; deschizător de drumuri într-un domeniu oarecare de activitate. 3. S.m. Militar care face parte dintr-o unitate de geniu pregătită special pentru a executa construcţiile necesare operaţiilor militare, barajele de mine etc. [Pr.: pi-o-ni-er. – Var.: (pop.) pionér, -ă subst.] – Din fr. pionnier, germ. Pionier, (1) rus. pioner.

Ceauşescu nu mai trăieşte. Hello, ce naiba e cu eşarfele alea? Cum rămâne cu condamnarea crimelor regimului comunist, ăla de îl afişaţi la televizor? 1 Mai este o sărbătoare socialistă, nicidecum comunistă, bă analfabeţilor. Socialism înseamnă UE. Comunism înseamnă Republica Moldova. Cum naiba puteţi să faceţi aşa o confuzie?

Pro(st) TV, cât de mult te poţi înjosi? Întrebare retorică pentru că nu, nu vreau să aflu. Ruşine mă!

7 Comentarii

 1. skywalker 03 mai 2009 la 13:58 - Raspunde

  ai dreptate referindu-te la emisiunea de prost gust Happy Hour. pe mine cel mai mult ma enerveaza tiganul ala borit, Maruta, si cu nevasta-sa, Andra, care si ea tot o tiganca imputita este! bag p*** ca nu-i suport pe astia! si nu inteleg de ce toate posturile tv promoveaza doar prostia si incultura… mortii lor!
  totusi cu pionierii ce ai? ce ai cu esarfa rosie? chiar atit de tare suferi?!? nu uita ca majoritatea cetatenilor au fost pionieri si au amintiri chiar placute din perioada copilariei.

  • Robin Molnar 03 mai 2009 la 14:12 - Raspunde

   😆 Nu am nimic cu omul şi nici cu nevastă-sa. 😆 Nu mă interesează dacă sunt ţigani sau nu. Mă interesează, însă, promovarea inculturii. Asta mă deranjează. :s

   Nu am nimic cu pionierii ci cu folosirea simbolului copilăriei majorităţii populaţiei pentru promovarea ascunsă a unor concepţii politice. Exact pe ce ai scris tu s-au bazat şi realizatorii emisiunii. Pentru că este un an electoral. Şi nimic nu este întâmplător într-un an electoral. 😉

 2. skywalker 03 mai 2009 la 14:16 - Raspunde

  la ce conceptii politice te referi? nu stiu exact de ce te tot legi de subiectul acesta, cu socialism/comunism, gindeste-te ca protev-ul este cu capital american…

  • Robin Molnar 03 mai 2009 la 14:56 - Raspunde

   😆 Fiecare este liber să creadă ce vrea. 😆

   Eu:

   1. Cred că nimic nu este întâmplător într-un an electoral. 😉
   2. Ţin cont de faptul că toate extremele politice s-au ridicat în perioade de criză. 😉

 3. skywalker 03 mai 2009 la 15:43 - Raspunde

  la punctul 2 eu spun ca e cam relativa treaba 😉

 4. ana 25 noiembrie 2009 la 14:29 - Raspunde

  sa va fie rusine pro tv pentru cat de meschini sunteti!
  pentru ce faci maruta atata caz?
  nu stii sa respectii si sa apreciezi valorile muzicii romanesti?
  tu un mare nimeni aduci pe catul tau de canapea pe baboiul ala care se lauda cu hotul de barbatul sau care a luat spaga sa elibereze diplome false (cum exista multi in ziua de azi).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.