8 Comentarii

 1. Nelly 20 decembrie 2011 la 08:55 - Raspunde

  Pai in ce vremuri crezi ca traim? Undeva in precambrian.

 2. Joita lucian 20 decembrie 2011 la 10:41 - Raspunde

  Pe fanaticii astia violenti cu meciurile lor eu i-as tine ceva ani buni…la mititica ca prea au multa libertate…cat despre autoritati…..nu vreau sa mai vb….euy era sa iau o bataie sora cu moartea de la ai de la Dinamo…ca eram imbracat alb -visiniu…eu anti fotbal de fel…noroc ca m-au iertat sa zic asa spunandu-le ca mie imi place Dinamo….doar ca nu prea le am cu fotbalul si imbracamitile lor!

 3. Mihai 20 decembrie 2011 la 19:11 - Raspunde

  Phooai Robin,mi-ai adus aminte de o chestie de acuma 2 luni.Mergeam cu tramvaiul in Timisoara si la o statie se urca un tanar arab.La urmatoarea,urca si un neen in varsta.Si cum astia de la RATT ar face si drifturi cu tramvaiul,au plecat brusc de pe loc si batranelul s-a dezechilibrat si s-a impins putin in arab ,la care ala :”Dute dracu de tigan,ce n-ai loc?” 😐 Am mutit.Mai in fata era o matahala,elegant imbracata,cu o tipa misto.Se ridica ala de pe scaun,il pofteste pe batran sa-i ia loc si ii spune la arab foarte calm: “La urmatoarea te dai jos.” Si la urmatoarea s-a dat jos :))

  • Robin Molnar 21 decembrie 2011 la 08:49 - Raspunde

   Super tare! Matahală ăla e patriot. Dacă te crezi prea bun pentru țara asta, după ce ai venit din fundul Evului Mediu cultural, atunci ar trebui să fii pus la punct, când ești nesimțit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.