Liliana Teodoroiu

Țineți minte numele acestei vite. Cretina de Liliana Teodoriu este o muistă doamnă ce lucra la Casa de Pensii din Botoșani și care lua mită de la persoanele cu dizabilități pentru a le acorda dreptul: bani, țigări, cafea, găini, bibelouri, nu conta.

Soțul dânsei, un învățător bou premiant cu diplomă, este complice, doar banii se spală în familie, iar asistenta este și ea acuzată de complicitate, firește.

No, polițiștii au pus-o de un flagrant la cerere, vaca a mușcat că, deh, aia e, după care polițiștii s-au dus și la domiciliul acesteia unde n-au găsit bani în duliile de la becuri, în apa din veceu și într-un borcan de murături. În rest, locul era blindat, iar operațiunea de numărare a banilor a durat toată ziua.

Și, de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, fiscul a luat-o la ochi pentru a ruga-o să justifice de unde are ea șaptesprezece doisprezece apartamente și șaptesprezece procese cu Casa de Pensii Botoșani care nu i-a plătit și orele suplimentare de luat șpagă!

Să n-o prinzi pe stradă și s-o linșezi! N-are careva numărul ei să mi-l dea și mie s-o sun și să-i urez La mulți ani! de gherlă grea?

6 Comentarii

 1. Leviatan 30 iunie 2011 la 01:22 - Raspunde

  Eu stiu ce inseamna sa ai de-a face cu doamna doctor. Sunt pensionar de invalididate si pentru ca nu i-am dat a reusit sa ma puna o luna intreaga pe drumuri.
  Bine ca de data asta au gasit-o acasa.

 2. Robert 30 iunie 2011 la 12:04 - Raspunde

  Hahaha!!! Sper sa-si caute vreodata numele pe Google si sa ajunga la pagina asta! Avea apartamente in toata tara vaca…acum cica nu s-a aprobat masura retinerii, o judeca in stare de libertate. I-au gasit bani pana si in roata de rezerva de la masina!!!

  • Robin Molnar 01 iulie 2011 la 09:19 - Raspunde

   O să i-l caute rudele, nepoții și alții și or să vadă. Rușinea de pe internet se spală greu.

  • unne 24 septembrie 2011 la 18:05 - Raspunde

   iacata caut pe google, ajung la pagina asta plina de minciuni.
   esti de la fosta securitate sau de la noua divizie de diversiune judeteana a sri ?
   sau de la brigazile de toporari de la colectivizare ?
   se vede ca vreti in schengen.

   • Robin Molnar 28 septembrie 2011 la 08:25 - Raspunde

    Ce, nu-ți vine a crede că opinia publică începe să se consolideze și să-și exprime oprobiul? Trebuie musai să fii SRIst au trepăduș de partid ca să-ți exprimi punctul de vedere? Ahahahaha.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.