Loterii la limita imposibilului

Da, sunt un tip norocos. Foarte norocos. Mă rog, la fel ca oricine altcineva care foloseşte internetul. Câştig săptămânal câte o loterie la care nu particip, primesc reduceri substanţiale de până la 80% pentru pastile cu otravă de şoareci prin ele, în caz că vreau să mă sinucid, iar cel puţin lunar primesc câte o ofertă de a accepta cadouri generoase de milioane şi milioane de dolari, singura condiţie fiind să-mi dau datele bancare unor băeiţi de prin Africa.

Ce mai, trăiesc într-un rai perpetuu, într-un loc unde nu este criză şi unde banii stau stive – stive şi grămezi – grămezi, aşteptând doar să întinzi mâna şi să-i iei. Dar să revin la loterie. Săptămâna asta am câştigat o sumă extraordinar de fabulos de incredibil de uriaşă (greşeli intenţionate!). Iaca:

INSTINTARE DE PREMIU,

Ne    face placere sa va instintam de aparitia loteriei E LOTTO , un program international care are loc in Madrid, Spania pe data de 2 august 2009 cu scopul de a incuraja folosirea internetului. E-mail-ul dumneavoastra care corespunde numarului de tichet 111-2222-333-444 cu numarul de serie 01234-01  a castigat numarul norocos  00-00-00-00-00+00-00 care a castigat loteria de categoria a treia.

In consecinta s-a aprobat sa intrati in posesia  sumei de Ђ 415.810.00  ( PATRU SUTE CINSPREZECE MII OPT SUTE ZECE EURO) cash,  fiind inregistrat cu NR. DE REFERINTA : ROEUSP1234567 SI NR. DE CERERE  X-01234567890-Z.

Modul inmanarii acestei sumi se poate alege dintre urmatoarele  optiuni: (A) C.E.C (B) TRANSFER BANCAR (C)  INMANARE PERSONALA.

Suma dumneavoastra  este  depozitata la o banca spaniola fiind asegurata cu e-mailul dumneavoastra din motive de securitate si va va fi inmanata  din hotararea Consiliului Loteriei dupa ce se vor verifica toate datele.

Va cerem sa tineti in secret acest premiu si sa nu il faceti cunoscut in mod public pana cand va va fi inmanat, deoarece  face parte din politica de securitate a consiliului loteriei pentru a se evita cererea de catre o alta persoana.Toti participantii au fost selectati la intamplare prin intermediul unui program computerizat.

Pentru a se putea procesa inmanarea premiului loteriei , va rugam contactati agentul dumneavoastra Dna. SRN  ANABEL  CARLOS managerul de externe al bancii Bancaixa ,la TEL. 00 34.634.154.581  sau e-mail bancaixa@ozu.es si sa ii facilitati nr. de referinta si nr.de cerere.

Beneficiarul este responsabil  de orice fel de cheltuieli de inmanarea a premiului in tara ei/lui.

FELICITARI inca o data din partea tuturor membrilor personalului  pentru ca  faceti parte din acest program international de loterie.

PEDRO JUAN CAMACH

(PRESIDENTE)

Ruşine, mă! Numai de prostii vă ţineţi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.