Micii de la Kaufland
Din când în când, fiindcă sunt în lipsă de timp, nefiind bugetar, desigur, mai nimeresc să-mi iau mici de la Kaulfand. De obicei sunt buni și gustoși, mult mai buni decât mega-lăudații mici de Someșeni (de aici de la Cluj). Dar parcă mici mai nașpa ca azi, nici la Dealul Negru n-am mâncat. Și ăia erau de câine.
I-am studiat, m-am uitat la ei și aveau așa o culoare gri, cum e căcăreaza de struț când dă înghețul, cam cruzi, aproape dezintegrându-se în scobitori și cu un gust de nicăieri, de pur și simplu am rămas șocat.
Vă mărturisesc sincer că mi-ar fi plăcut, în acest caz, să am un smartphone, să pot pune pe Trombon.ro un articol-pamflet, de genul: Micii de la Kaufland, în curând și cu carne!
P.S. Puteți descrie cei mai nașpa sau cei ma buni mici pe care i-ași mâncat? Erau pufoși? Gumoși? Arși? Bine făcuți?
N-as manca mici. Miros sinistru. Tin minte ca era mereu miros de mici cand mergeam cu ai mei la Pietrele lui Solomon sau la Dambu Morii… 🙁
Unde-s Pietrele lui Solomon?
La capat de Schei.
http://metropotam.ro/Metropotam-la-soare/Picnic-relaxare-sau-catarare-la-Pietrele-lui-Solomon-art5664405114/
E frumos acolo! 😀
Îmi plac micii, dar cu condiția să fie aproape arși. De obicei mănânc doar o dată pe an, în principal pentru că deja de mult timp carnea de mici e umflată cu bicarbonat, grăsime, conservanți, coloranți, etc.
P.S. Carnea care se dezintegrează e veche. Aș mai scrie câteva chestii despre ea, dar mi-e milă de tine.
Mai bine spune-mi, să știu altă dată să mă feresc.
Iti recomand, micii de Dedulesti. O bunatate, dar cam departe de tine sa ajungi sa ii papi exact de la ei de acasa. Vezi poate gasesti prin magazine!
Unde vine aia?
Singurii mici care i-am mancat si au fost deliciosi i-am mancat la Murighiol, la un nene care ii facea chiar el. De la Kaufland nu am mancat niciodata, nici nu am indraznit sa fac asta.
La Murighiol? Ăia au niște bucate tradiționale pe acolo… 😀
Mici? TU? WTF, dude… Sper că glumești. Câte kilograme ziceai că ai???
Eu am mâncat așa ceva ultima dată acu’ câteva luni la un „team building” într-o bodegă din zona în care lucrez. Nu mai mâncasem de mai bine de un an (estimez eu), așa că am zis ok, hai, treacă de la mine, pentru că îmi place gustul (dacă e marfă de calitate) și cum românu’ și micii sunt de nedespărțit, toți colegii din jurul meu comandaseră așa ceva… Într-adevăr, au fost bine prăjiți și carnea avea gust / miros bun, deci păreau proaspeți. Am mâncat vreo 3. Apoi, când am ajuns acasă, nu m-am putut ridica vreo 3 ore de pe WC. Cred că am să renunț permanent la acest sport, pentru că nu se mai potrivește de nici o culoare cu metabolismul meu.
Am 96 de kilograme. Relax, îs în grafic.
Mult, moșule, mult. Vezi că vine iarna.
=)) Adică ar trebui să pun un strat gros de lipide pe mine?
Eu nu am mai mancat mici de mai bine de un an. Nu ma omor dupa ei. Prefer sa mananc gratar in locul carnii tocate. BLEACH!
N-ai pierdut nimic. Nici mie nu-mi plac, sunt scârbit de ei, dar trebuie să mănânc chiar și atunci când n-am timp.
Așa-i, doar că există mâncăruri mult mai sănătoase care se prepară la fel de rapid. De exemplu spaghete cu mozarella și carne de pui sau mozarella pane 🙂
Spaghetele îngrașă foarte tare!
Dacă mănânci un kil la o masă, cred și eu…
Un kil de pepene, poate… =))
De aici si sintagama..am sa citez „ieftin si bun e un paradox”
Da, e țeapă. =))