6 Comentarii

 1. butnaraski 09 septembrie 2013 la 00:24 - Raspunde

  Miscarea anti-voyo a debutat odata cu scandalul voyo versus vplay. E stupid sa te pui de-a curmezisul unui serviciu, dar supararea ca acel serviciu iti taie accesul la continut premium gratis starneste o ostilitate oarecum justificata. P.S. ti-ai inchis contul de facebook sau l-ai transformat in pagina?

  o seara linistita

  • Robin Molnar 09 septembrie 2013 la 07:16 - Raspunde

   Nu există conținut premium gratis.

   P.S. Vizavi de Facebook, din cauza unei reacții anti-bozgori, de la mine ți-ai luat block.

 2. butnaraski 09 septembrie 2013 la 10:28 - Raspunde

  Prin continut premium gratis ma refeream la serirlele uploadate fara drepturi de autor pe voyo, dar sunt sigur ca ai citit printre randuri. Indiferent care ar fi fost reactia am s-o sustin in continuare. Numai bine

  • Robin Molnar 09 septembrie 2013 la 10:39 - Raspunde

   Nu am citit nimic printre rânduri, mă acuzi – din nou! – pe nedrept. Să nu fim puerili, nu există nimic gratis. Măcar de principiu trebuie să cădem de acord că proprietatea intelectuală este, totuși, o formă de proprietate și că respectarea proprietății, în ansamblul ei, include și respectarea proprietății intelectuale.

   Și doi, exact de aceea ți-am și dat ban, întrucât am văzut că reacția ta, atitudinea ta este una incorigibilă. Sunt curios, sunt mulți unguri la voi în Moldova, de-i cunoști așa de bine pe toți, de poți să bagi mâna-n foc că sunt – cu toții – niște javre?

   Nu poți să înțelegi că aruncând cu rahat într-o etnie, arunci cu rahat și-n oameni altminteri decenți și inocenți? Nu sunt ungur, nu știu maghiară, nu sunt nici catolic, nici protestant (ba, chiar, îs ateu pastafarian), dar nu pot să tolerez și nici nu vreau să mai tolerez astfel de răutăți gratuite și puerile.

   Dacă te consolează cu ceva, doar la meciul de joi am dat șase block-uri și câteva unfriend, deci nu ești singurul.

   P.S. Dacă nu erai un formator de opinie, mai treceam cu vederea. Așa, ai circumstanțe agravante și de la tine chiar aveam pretenții. Și, crede-mă, mie îmi pare cel mai rău că m-ai dezamăgit.

 3. butnaraski 09 septembrie 2013 la 10:53 - Raspunde

  Nu insinuez nimic. Imi pare sincer rau ca te-am dezamagit, esti un om inteligent si educat si dintotdeauna mi-a placut sa avem un dialog. Ma bucur sa aud ca ma consideri un formator de opinie. Intr-adevar este injust sa-i pun pe toti in aceeasi oala. Pe viitor am sa-mi nuantez declaratiile.

  • Robin Molnar 09 septembrie 2013 la 10:56 - Raspunde

   Mulțumesc frumos. 🙂

   P.S. Se subânțelege că am scos și block-ul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.