10 Comentarii

 1. Adrian 02 noiembrie 2011 la 10:19 - Raspunde

  E jale ce se intampla in tara asta, cineva ar trebui sa fie mai responsabil fata de popor, dar de unde, recensamantul a fost un mod de a verifica romanii si nivelul lor de trai, care nivel de trai cand vezi la tv oameni care stau in frig ca nu au bani sa plateasca caldura e dureros. Adevarat un neam de triburi barbare. O tara de care pe care in care cei de la putere fac ce le trece lor prin cap.

 2. Dani 02 noiembrie 2011 la 10:32 - Raspunde

  Au aratat inca o data ca nu sunt in stare sa organizeze nimic! M-am saturat de recensamantul lor. Sa vezi ce dezastru o sa fie anul viitor la alegeri.

  • Joita lucian 02 noiembrie 2011 la 12:44 - Raspunde

   Ei stiu sa organizeze …bine fuurtul electoral si alte chestii care ii intereseaza mai mult…oile ca sa le numeri tra s fii un cioban destept !

  • Robin Molnar 03 noiembrie 2011 la 07:53 - Raspunde

   Se poate…

 3. Mihaela 02 noiembrie 2011 la 15:54 - Raspunde

  Bineinteles ca acest recensamant urgent, si facut tocmai inainte de alegeri s-a facut cu un scop, vom vedea la anul cu siguranta. Iar legat de recenzarea celor din afara ai mare dreptate, dar asa este la noi, trebuie sa ne obisnuim.

 4. Daniela 02 noiembrie 2011 la 18:27 - Raspunde

  Mai bine puneau pe internet pentru toata lumea, se competa online si se trimitea inapoi prin mail. Suntem incompetenti! Nu stim sa organizam ceva, nu stim nimic!

  • Robin Molnar 03 noiembrie 2011 la 07:59 - Raspunde

   Nu cred că suntem incompetenți. Cred că oamenii sunt proști. Sincer. Proști de bubuie, duși cu pluta, leneși, afurisiți…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.