Note pe marginea recensământului

 1. După modul de desfășurare al recensământului, suntem cel mai dezlânat și mai de Doamne – ferește popor, un neam de triburi barbare care face ca lucrurile să nu meargă cum trebuie pentru că nu înțelege ceea ce se face și de ce, dar nici nu se interesează.
  1. Vă dați seama că ăștia din guvern tocmai au demonstrat că:
   1. Sunt cei mai deștepți români.
   2. Sunt printre singurii cetățeni care știu ce fac. Buni, răi, ei sunt apogeul. Ce putem cere mai mult?
 2. Unde-i lege, e tocmeală, vizavi de CNP. Dar cum se poate așa ceva?
 3. La noi, normalitatea este percepută drept abuz, iar abuzul este perceput drept normalitate. În ritmul ăsta, în douăzeci de ani mă aștept să aibă loc legalizarea violului…
 4. Ținând cont că și românii din diaspora au drept de veto, nu înțeleg de ce n-au fost recenzați (cu privire la legăturile pe care le mai au cu țara). Oare pentru că se vrea doar a fi folosiți pe post de masă de manevră politică? Cred că este relevant dacă au copii născuți acolo și ce cetățenie au, precum și altele…

Dacă curcile ar avea voce, ar râde și cu fundul de noi. Păi cum să nu râdă?

10 Comentarii

 1. Adrian 02 noiembrie 2011 la 10:19 - Raspunde

  E jale ce se intampla in tara asta, cineva ar trebui sa fie mai responsabil fata de popor, dar de unde, recensamantul a fost un mod de a verifica romanii si nivelul lor de trai, care nivel de trai cand vezi la tv oameni care stau in frig ca nu au bani sa plateasca caldura e dureros. Adevarat un neam de triburi barbare. O tara de care pe care in care cei de la putere fac ce le trece lor prin cap.

 2. Dani 02 noiembrie 2011 la 10:32 - Raspunde

  Au aratat inca o data ca nu sunt in stare sa organizeze nimic! M-am saturat de recensamantul lor. Sa vezi ce dezastru o sa fie anul viitor la alegeri.

  • Joita lucian 02 noiembrie 2011 la 12:44 - Raspunde

   Ei stiu sa organizeze …bine fuurtul electoral si alte chestii care ii intereseaza mai mult…oile ca sa le numeri tra s fii un cioban destept !

  • Robin Molnar 03 noiembrie 2011 la 07:53 - Raspunde

   Se poate…

 3. Mihaela 02 noiembrie 2011 la 15:54 - Raspunde

  Bineinteles ca acest recensamant urgent, si facut tocmai inainte de alegeri s-a facut cu un scop, vom vedea la anul cu siguranta. Iar legat de recenzarea celor din afara ai mare dreptate, dar asa este la noi, trebuie sa ne obisnuim.

 4. Daniela 02 noiembrie 2011 la 18:27 - Raspunde

  Mai bine puneau pe internet pentru toata lumea, se competa online si se trimitea inapoi prin mail. Suntem incompetenti! Nu stim sa organizam ceva, nu stim nimic!

  • Robin Molnar 03 noiembrie 2011 la 07:59 - Raspunde

   Nu cred că suntem incompetenți. Cred că oamenii sunt proști. Sincer. Proști de bubuie, duși cu pluta, leneși, afurisiți…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.