Nu mai insistați, mă!

Știți ce face omul care nu vrea să dea bani? Dă din papagal, că e descurcăreț, are karma și îl poate face pe interlocutorul lui, doar e deștept și șmecher. Știți genul, e plin de ei.

În altă ordine de idei, am primit următorul e-mail:

Acesta este un chestionar email via http://www.robintel.ro/ de la:
vlad savu

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii … , un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe … se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul … sau un email … pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Poate vă întrebați ce am cu oamenii. Păi am. Inițial i-am sprijinit și eu, nu zic nu. Doar că au eșuat lamentabil când a venit vorba să-și respecte partea lor de înțelegere. Și le-am spus că nu vom mai colabora, că nu accept să fiu tratat cu flit și șmecherie. Văd că ei insistă, lucru care mă scoate din sărite. Înțeleg că e mic traficul lor, dar nu este problema mea. Eu vreau doar să mă lase în pace.

2 Comentarii

 1. ciresica 03 mai 2010 la 13:23 - Raspunde

  stai sa inteleg: ce anume nu au respectat din partea de intelegere?
  in afara de aceasta chestie simt un iz de disperare in mail-ul trimis de ei. nu vad cu ce ma ajuta pe mine ca blogger sa fiu promovata pe un post de radio care cere cu disperare trafic.
  poate sunt \”materialista\” din acest punct de vedere, dar pur si simplu nu vad cum ai putea promova un blog pe radio. cum scrii adresa blogului? si sa fim seriosi la volan nimeni nu este atent la ce debiteaza aia acolo, iar acasa preferi sa te uiti la un film sau sa dormi in loc sa ii asculti pe unii cum abereaza.
  in fine! este strict punctul meu de vedere

  • Robin Molnar 03 mai 2010 la 14:11 - Raspunde

   =D Aveam, într-o vreme, un banner exchange. Adică eu le țineam bannerul, conform înțelegerii, iar la schimb ei trebuiau să îl țină pe al meu. Cu nu și-au respectat partea lor de înțelegere, le-am dat și lor cu un pic de [url=http://www.robintel.ro/index.php/file-din-roman/viata-ca-un-delir/o-poveste-fictiva-cu-talc-fictiv.html]DDT[/url]. A fost prima și ultima dată când am făcut banner exchange. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.