O chestie despre Campionatul Mondial

Aud numai mizerii venind dinspre Campionatul Mondial. Cică ăia din Coreea de Nord riscă să înfunde pușcăria dacă nu iau titlul (pe principiul că, vei Doamne, fac țara de rușine). La fel, președintele Nigeriei și-a amenințat jucătorii de la națională că or să ajungă la închisoare în lanțuri, dacă nu trec de grupe.

Nu știu ce păzesc cei de la UEFA sau cei ce ocupă de Campionatul Mondial de fotbal, dar eu cred că ar fi fost cel mai corect ca aceste echipe să excluse, ca să fie dat un exemplu extrem de clar că fair play-ul (jocul corect) trebuie să fie o valoare universală. Plus că astfel s-ar asigura integritatea jucătorilor. Adică, no, cât de bolnav psihic să fii ca să debitezi așa ceva?

Cum să bagi, sau să declari că bagi, niște oameni la închisoare doar pentru că n-au putut să-i bată pe unii mult mai buni și mai bine plătiți? Ce urmează? Medicii să fie băgați la închisoare că nu pot resuscita mumii? Fizicieni întemnițați că nu pot să facă o mașină a timpului? Chimiști condamnați că nu pot face aur din plumb?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.