O minciună de la Kaufland

 • Tabletă Serioux Vision X, Android 4.2.2 (Android 2.3 ar fi mers mult mai bine), Cortex A8, 512 MB DDR3, 4GB spațiu, microSD, WiFi, ecran 7 inci

Aseară mi-am luat o tabletă Serioux Vision X de la Kaufland (199,90 lei) care era la o reducere de 40% (119,90 lei + stick USB 8 GB cadou), pentru a-mi înlocui ebook reader-ul care nu mă mulțumește prin aceea că nu are ecran iluminat.

Desigur, nu mă aștept să fie nu știu cât de performantă, nu am luat-o să mă joc pe ea, sau să mă dau pe net, alta este problema…

După ce am plătit-o, m-am dus la recepție, să o ridic. Doamna de acolo a venit cu cutia deschisă și a spus că atunci a deschis-o. Fie. Ajuns acasă, după ce mi-am conectat tableta Android 4.2.2 la contul de Google, am constatat că pe tabletă sunt câteva poze, de la alții care au mai încercat-o înainte (și care, probabil, se așteptau la ceva extra, pe bani puțini), ceea ce m-a înfuriat până peste poate.

OK, dacă doamna nu-mi zicea că a desfăcut-o fix atunci, știam să resetez tableta la setările din fabrică înainte să mă autentific (poți să știi ce prostii de keyloggere au instalat ăia înaintea mea?) și aia e, nu era nicio problemă. Așa, pentru că m-a mințit, a trebuit să m-apuc să resetez tableta la setările din fabrică după ce m-am autentificat și după ce mi-am configurat jucăria, făcându-mă să-mi irosesc timpul în mod nenecesar (și, potențial, să-mi expun anumite date personale).

Foarte urât din partea lor.

P.S. Cât despre tabletă, merge de toți banii.

4 Comentarii

 1. Mihai 09 august 2014 la 20:12 - Raspunde

  Intr-adevar, probabil 50% dintre utilizatori s-ar declara nemultumiti de tableta asta, insa din experienta stiu ca tabletele cu procesor Allwinnew A13 sunt destul de rapide si, mai ales, solide. Se poate face orice pe ele dar fara graba, iar in cazul in care are probleme cu softul acesta poate fi rescris fara vreo restrictie.
  Iti doresc sa o stapanesti sanatos iar mie imi doresc sa prind si eu o promotie ca asta 🙂
  Bafta!

  • Robin Molnar 11 august 2014 la 08:21 - Raspunde

   Mersi.

 2. miri 10 august 2014 la 01:16 - Raspunde

  Peste tot se gasesc neajunsuri, important e ca produsul sa isi merite banii.

  • Robin Molnar 11 august 2014 la 08:21 - Raspunde

   😀 Așa este.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.