Oameni care să mă pupe în fund

Am văzut la televizor niște știri care m-au oripilat, știri referitoare la Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la București. Astfel:

  • Să mă pupe în fund cei care au dat așa o știre pe televizor. Ambasadorul SUA a jurat să apere interesele SUA, nu pe ale României, deci ar trebui să nu ascultăm chiar orice zice ăla.
  • Mark însuși a recunoscut, într-un context economic, că el comentează pentru a apăra competitivitatea companiilor americane. Nu românești. Deci e clar, da? Noi suntem e-u-r-o-p-e-n-i. Deci să mă pupe în fund.
  • Da, Harry Truman i-a dat regelui Mihai I ordinul (decorațiunea) Legiunea de Merit, într-un gest politic. Să nu uităm că SUA, Regatul Unit și Rusia au împărțit Europa după cum au vrut ei, iar România a picat în cap. Da, i-au dat o decorație, dar i-au luat o țară! Deci să mă pupe în fund de la străbunicul încoace.
  • Victor Ponta și Crin Antonescu (la naiba, l-am votat la prezidențiale) au cerut intervenția SUA în politica internă a României, scriindu-i ambasadorului american. Ne-am întors la politica din 1990. Deci să mă pupe în fund. Noi suntem cei mai în măsură să discutăm despre istoria noastră, pentru că noi am trăit-o. Deci încă o dată să mă pupe în fund.

1 Commentariu

  1. Bobi 25 iunie 2011 la 13:20 - Raspunde

    mai, astia cu opozitia… s-ar da acuma si peste cap numai sa demonstreze cat de nepotriviti sunt pedelistii la carma. 🙂 e comportamentul normal de dinainte de alegeri. deci scandaluri o sa tot fie, pregateste-te. :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.