7 Comentarii

 1. Sonia 17 noiembrie 2014 la 21:03 - Raspunde

  Am scris și eu despre ea. Asta e aia supărată pe ardeleni după turul 1. Și care a zis, referindu-se la pesediştii ei din Craiova, că: “Practic, ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu noi şi cine nu. Mă îndoiesc că în zona Ardealului fac acelaşi lucru.” Astăzi are treabă cu Diaspora. Femeia asta se crede bucricul pământului!

 2. Yamasha 17 noiembrie 2014 la 23:21 - Raspunde

  Cand pierzi o parte din ciolan… tipi!

  • Robin Molnar 20 noiembrie 2014 la 07:35 - Raspunde

   Păi ce să facă și ea, dacă mai mult n-o duce mintea?

 3. ducu 18 noiembrie 2014 la 00:49 - Raspunde

  Îi compatimesc pe craiovenii care au votat pe aceasta vaca ca primar. Nu merita oltenii si acest oras frumos o asemenea ,,luzâră”.

  • Robin Molnar 20 noiembrie 2014 la 07:35 - Raspunde

   Și mie îmi pare rău pentru ei.

 4. Andreea 18 noiembrie 2014 la 08:50 - Raspunde

  Printre altele, sa nu uitam ca aceasta tanti a imbracat niste statui pentru ca… erau dezbracate (si nu, nu ca reactie dupa ce au fost vandalizate, i se pusese pata pe ele cu muuuult timp inainte). Si a desfiintat o multime de chioscuri de ziare, chiar daca aveau acte in regula. Cu cat avem mai putin acces la informatie, cu atat mai bine!

  Plus ca in ziua in care si-a anuntat Ponta candidatura la Craiova, a saltat de pe strada suporteri (care nu faceau nimic ilegal in clipa aia), ca sa fie sigura ca nu-l injura nimeni pe Micul Conducator.

  Sa mai zic ca acum se plange ca nu o sa mai faca stadion? Pai sa nu mai faca, in oras sunt zone fara canalizare si cu strazi desfundate, ca in Evul Mediu. Altele ar trebui sa fie prioritatile.
  Desteptu` de Solomon a facut o fantana cantatoare, asta da bani pe stadion, in restul timpului oamenii aia se spala la lighean.
  Sper sa dispara din peisaj cat mai curand.

  • Robin Molnar 20 noiembrie 2014 la 07:35 - Raspunde

   Așa ceva…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.