14 Comentarii

 1. Dani 03 septembrie 2011 la 11:36 - Raspunde

  Iti sustin cauza.

  Cu stima,

  Un cetatean care a reusit sa evite drumul respectiv…pana acum.

 2. luci moraru 04 septembrie 2011 la 03:59 - Raspunde

  DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara este spart pentru că se lucrează la un canal colector pe fonduri europene, ex-ISPA. Mai mult, pe acea porţiune aparţine Consiliului Judeţean. Să ne şi informăm, totuşi.

  • Robin Molnar 04 septembrie 2011 la 08:57 - Raspunde

   OK, eu mă refeream la segmentul de drum din localitate, că așa știu că se lucrează.

   • luci moraru 04 septembrie 2011 la 10:56 - Raspunde

    Intreaba-l pe Arion de ce Janin Antonescu a blocat licitatia pe fonduri europene. Drumul ala face parte din cele noua cuprinse in proiectul ce are deja finantare. Licitatia a fost reluata.
    Toate cele bune!
    P.S.: Imi plac foarte mult oamenii ca tine, care inteleg argumentele. Cu parcul n-ai dreptate. Nu e Hada un inger, dar nici toate porcariile care i se pun in spate nu sunt adevarate. Avem si deputat la Hunedoara, adica pe Arion, care face parte din PDL, adica formatiune politica la putere. Intreaba-te cu ce ne-a ajutat.

    • Robin Molnar 04 septembrie 2011 la 11:11 - Raspunde

     Înainte să putem continua civilizat discuția, aș vrea să știți că:

     1. Am fost PSD-ist.
     2. Nu sunt înregimentat politic, ci vorbesc din perspectiva unui simplu cetățean.

     Astfel, nu știu nici cine e Anton și nici cine e Janin Antonescu, dar știu că se pot lua poziții legale împotriva lor: de exemplu, cu un jurist bun se poate demonstra că o contestație abuzivă a unei licitații reprezintă o formă de abuz de încredere (încredere cu care a fost investit cel care a făcut contestația), faptă penală.

     Și încă mai sunt….

 3. luci moraru 04 septembrie 2011 la 11:30 - Raspunde

  Nu conteaza ce ati fost, conteaza ca sunteti un cetatean care e normal sa isi puna intrebari despre locul in care traieste. Mi se pare firesc. Dumneavoastra va si informati, spre deosebire de multi concetateni care doar urla. Imi sunt indiferenti atat Hada, cat si Arion, deputatul nostru de colegiu, dar unde este adevar nu ne putem preface ca nu il vedem. Licitatia pentru drumuri a fost reluata, iar pe la mijlocul lunii octombrie, inceputul lui noiembrie poate se declara si castigatorul. Si asta la aproape 3 ani de cand a fost depus proiectul pe fonduri europene. De ce? Pentru ca nu avem primar de la PDL. Asa se traieste in Romania, daca ai ghinionul sa locuiesti intr-un oras cu primar de opozitie, indiferent cum s-ar numi el.

  • Robin Molnar 05 septembrie 2011 la 08:34 - Raspunde

   Uitați, am corectat partea aia cu parcul, că nu e fapta dumnealui. În schimb am adăugat-o pe aia cu becurile de la semafoare.

   • luci moraru 17 septembrie 2011 la 14:37 - Raspunde

    Şi semafoarele vor fi montate in ora, pentru ca exista un proiect pe fonduri europene, dar care este in stransa legatura cu cel pentru drumuri. Proiectul este si el aprobat si se afla in faza de licitare. Cat despre furturi, intrebati-va de ce omul care este trimis in judecata pentru cele mai multe abuzuri, Ioan Tiplea, a fost angajat de catre PDL la Minvest Deva, iar acum se plimba toata ziua pe strazi cu deputatul Viorel Arion si clica sa.

    • Robin Molnar 18 septembrie 2011 la 22:44 - Raspunde

     Adică primăria nu vrea să aloce 100 de lei pentru becurile semafoarelor din oraș și așteaptă banii de la guvern/ mama UE?

 4. luci moraru 24 septembrie 2011 la 12:17 - Raspunde

  Nu e 100 de lei, ci mult mai mult, pt ca trebuie reparat softul. Va anunt, de asemenea, ca partea din DJ 687, ce apartine de municipiul Hunedoara, e vorba despre drumul de la Deva, va fi reabilitata cu fonduri europene. In sfarsit, la 3 ani dupa depunerea proiectului, acesta a fost declarat eligibil. E vorba de vreo 3 milioane de euro.

  • Robin Molnar 28 septembrie 2011 la 08:22 - Raspunde

   Hai că lucrurile au început să se miște. Mi se șoptește de la lojă că ați reparat semaforul de la Kaufland.

 5. luci moraru 30 septembrie 2011 la 13:58 - Raspunde

  Vă şoptesc şi eu că astăzi, am înţeles că s-au deschis ofertele pentru asfaltarea celor 9 drumuri principale din oraş. O să mai dureze 31 de zile până la semnarea contractului, asta dacă deputatul Arion nu mai contestă ceva. Vedeţi că se poate?!

  • Robin Molnar 30 septembrie 2011 la 20:10 - Raspunde

   Eu știu că se poate, aia zic mereu. Dar lumea tot încearcă să mă contrazică. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.