Pfuai, mi-a crescut tensiunea până la cer

Mie îmi place Wikileaks și încerc să îi sprijin. Ba cu o donație, ba cu un seed cu torrentul de la site… Numai că puleții de la MasterCard au blocat transferurile de bani către ei, după care și cei de la Visa au făcut mizeria asta. În prealabil, însă, Amazon.com le-au suspendat site-ul, fără a oferi vreo justificare.

Întrucât nu este corect să suspenzi un site numai pentru că publică niște chestii, nefiind condamnat sau ceva, consider că cei de la Amazon.com au făcut un abuz. Apoi, consider că cei de la MasterCard au făcut un abuz oprind plățile, în speță donații, către ei. Întrucât nu este OK să oprești donațiile către un ONG, dacă acesta nu este condamnat fără drept de apel la ceva, voi face o reclamație la Cancelaria Comisarului European pentru Economie și Afaceri Economie, Olli Rehn. Sper să fie amendați consistent, întrucât nu poate MC să decidă ce fac eu cu banii mei. Ba, chiar, o să fac și o reclamație online la ANPC, întrucât plătesc pentru serviciile MasterCard și nu este Ok ce au făcut ei. De exemplu, captura de ecran de ieri:

Vedeți cum tranzacția apare ca fiind făcută cu succes. Numai că la extrasul de cont nu apare. Și, ami mult, cardul este MasterCard 3D Secure, deci mă întreabă o parolă la efectuarea tranzacției. Nu s-a întâmplat, lucru care m-a făcut extrem de suspicios. Deci, practic, am fost țăpit de puleții de la MasterCard.

Apoi, pentru că atât de mulți oameni sprijină această inițiativă, mai multe ONG-uri primesc fonduri pentru Wikileaks. Întrucât PayPal a fost primul care s-a slugărit intereselor private ale Guvernului American oprind transferurile de bani și cum principalii operatori de cărți de credit s-au tras pe fund, am recurs la o altă alternativă: transfer bancar direct. Cine are BT24 de la Banca Transilvania poate să facă o donație acolo, 10 euro, de hosting.

Skulagötu 19, 101 Reykjavik, Iceland
Landsbanki Islands Account number 0111-26-611010
BANK/SWIFT:NBIIISREXXX
ACCOUNT/IBAN:IS97 0111 2661 1010 6110 1002 80

Cred că adevărul este neprețuit.

4 Comentarii

 1. TNH 07 decembrie 2010 la 20:24 - Raspunde

  U.E. şi Olli Rehn o să stea capră la faza asta. Tu n-ai auzit că Julian ăla cum îl cheamă de la Wikileaks a fost arestat în UK cu un mandat de arestare emis de Suedia, ca urmare a unor acuzaţii de viol? Pfuai, ce coincidenţă că nu se mai pot face nici donaţii!

  • Robin Molnar 08 decembrie 2010 la 09:10 - Raspunde

   =D Sunt politicieni. Iar politicienii își mai apleacă urechea la ce le țipă norodul.

 2. Molnar Bianca Andreea 08 decembrie 2010 la 10:30 - Raspunde

  ia doneaza-mi si mie 10 euro sa-mi cumpar un decupator de frunze sau un det de duiuri sau ceva acolo….

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.