Pulpe de pui străine
Dacă aveați o anume părere despre pulpele de pui românești, să le vedeți pe alea străine cum sunt, de mi-e mai mare greața, nu așa. Drept e că la cuptor au fost OK, dar…

Pulpe de pui tăiate direct din spate și încă prinse una de cealaltă, fiindcă e mai rapid să tai cu tot cu spate, deci folosind o singură tăietură, decât să tai de două ori, acolo unde se termină pulpele
Cum, frate, să tai pulpele de pui direct din spate că durează mai puțin și că în loc de două tăieturi trebuie făcută doar una? Dezgustător și neprofesionist.
Probabil e automatizat procesul…
Da, se prea poate.
E criza, mai, poate unii oameni folosesc si bucatica aia la ceva! :))
Păi oricum e plătită, deci nu mă leg de asta, ci de calitatea tăierii.
Maestre Robin….daca tu in comertul de azi astepti sa gasesti ceva profesionist…..te inseli….:)) eu cu asta ma ocup lucururi ne profesioniste!
Dar mă aștept să găsesc ceva nu profesionist, ci decent.