Pulpe de pui străine

Dacă aveați o anume părere despre pulpele de pui românești, să le vedeți pe alea străine cum sunt, de mi-e mai mare greața, nu așa. Drept e că la cuptor au fost OK, dar…

Pulpe de pui tăiate direct din spate și încă prinse una de cealaltă, fiindcă e mai rapid să tai cu tot cu spate, deci folosind o singură tăietură, decât să tai de două ori, acolo unde se termină pulpele

Pulpe de pui tăiate direct din spate și încă prinse una de cealaltă, fiindcă e mai rapid să tai cu tot cu spate, deci folosind o singură tăietură, decât să tai de două ori, acolo unde se termină pulpele

Cum, frate, să tai pulpele de pui direct din spate că durează mai puțin și că în loc de două tăieturi trebuie făcută doar una? Dezgustător și neprofesionist.

6 Comentarii

  1. Mihai Todor 27 aprilie 2011 la 12:30 - Raspunde

    Probabil e automatizat procesul…

  2. Lucian 27 aprilie 2011 la 14:41 - Raspunde

    E criza, mai, poate unii oameni folosesc si bucatica aia la ceva! :))

    • Robin Molnar 27 aprilie 2011 la 22:46 - Raspunde

      Păi oricum e plătită, deci nu mă leg de asta, ci de calitatea tăierii.

  3. joita lucian 27 aprilie 2011 la 19:39 - Raspunde

    Maestre Robin….daca tu in comertul de azi astepti sa gasesti ceva profesionist…..te inseli….:)) eu cu asta ma ocup lucururi ne profesioniste!

    • Robin Molnar 27 aprilie 2011 la 22:52 - Raspunde

      Dar mă aștept să găsesc ceva nu profesionist, ci decent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.