Realitatea face clickjacking

Deh, așa se face performanță în online, băgându-i la om pe gât tot felul de mizerii, care mai de care mai puturoase, că doar se știe că utilizatorul este prost și îi place să fie abuzat.

Astfel, aseară m-am trezit că-mi plac niște articole de pe realitatea.net pe care, vă jur, nici nu le-am văzut, de am și rămas prost. Iată:

Muiștii de la Realitatea au făcut clickjacking ca să-mi umple mie profilul de prostii pe care nu le-am selectat explicit că-mi plac

Muiștii de la Realitatea au făcut clickjacking ca să-mi umple mie profilul de prostii pe care nu le-am selectat explicit că-mi plac

Avem așa: știrea despre Goliat pe care am citit-o la Piticu pe blog, știrea despre autocar care era pe realitatea.net când mi-am văzut status-ul și m-am enervat și am început să investighez, dar căreia nu i-am dat like, iar știrea despre penitenciar era dată de Piticu pe Facebook.

Deci din greblă am intrat eu pe mizeria de site a realității să dau like la toate știrile de rahat. Deci e clar că Realitatea se ține de prostii, întrucât eu nu m-am dilit. De asemenea, aseară umblam la niște fotografii din galeria foto, vreo trei ore, așa, deci nu zburadm pe net din știre în știre.

Rușine Realitatea!

8 Comentarii

 1. Piticu21 01 aprilie 2011 la 09:51 - Raspunde

  n-ai prins-o

  daca eu recomand si tie iti place recomandarea mea inseamna ca tie iti place ce recomand eu 🙂

  tanaa 🙂

  • Robin Molnar 01 aprilie 2011 la 10:05 - Raspunde

   OK, poți să-mi spui și mie cum am ajuns să-mi placă știrea cu autocarul?

 2. Zuza 01 aprilie 2011 la 11:36 - Raspunde

  Hai ma, acum Facebook e inspiratie pentru articole 🙁 ?

  • Robin Molnar 01 aprilie 2011 la 20:59 - Raspunde

   Nu, nu, nu, realitatea.net este. Astăzi am pățit-o iarăși. Și mă fac de cacao la colegi, că în loc să muncesc mă dau pe realitatea.net să citesc știri, iar eu mă enervez și urlu că nu i-s ăla și nimeni nu mă crede și-mi crește nivelul de stres și dacă o țin tot așa o să ies la pensie anticipat. =))

 3. ocsike 01 aprilie 2011 la 15:17 - Raspunde

  Sau mai exact dacă îţi place un singur articol recomandat de piticu, pentru ei înseamnă că îţi plac toate articolele recomandate de piticu. =))

  • Robin Molnar 01 aprilie 2011 la 21:30 - Raspunde

   Mie îmi plac articolele lui Piticu. Seamănă cu cele de pe realitatea.net, doar că eu le-am dat like acelora de la Piticu, nu acelora de pe site-ul realității, deci alea sunt din burtă.

 4. Mihai Todor 05 aprilie 2011 la 12:41 - Raspunde

  Mdeh, eu cred că Fuckbook e de vină, cu acele “minore” privacy issues…

  • Robin Molnar 05 aprilie 2011 la 20:55 - Raspunde

   Aia nu mai e vorba de privacy. Când mie îmi zice clar că io am dat like la niște știri pe care nici măcar nu le-am citit! Ca să nu mai spun că mizeriile nu prea pot fi șterse, fiindcă mie mi-a dat eroare…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.