Să ne enervăm cu iRealitatea TV

Astăzi, având ceva treabă prin casă, am lăsat TV-ul pornit. Pe Realitatea TV. Şi nici nu mi-am început bine treaba că am şi început să mă enervez.

1. La Cluj, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a organizat o activitate în care copii au fost instruiţi ce şi cum este cu armele. Ceea ce este OK. Ceea ce nu este OK este că, în încercarea lor de a vinde, au transformat un fapt divers într-unul senzaţional, în care copiii trăgeau cu arma. Etc etc etc. Iar moderatoarea emisiunii "de ştiri" o tot freca la cap pe purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului într-o manieră dizgraţioasă şi total neprofesionistă. Cu astfel de oameni se vrea a se face jurnalism? Doamna este reporter de scandal, nu investigaţie. Ruşine! Se vede pe al cui ştat de plată eşti, duduie!

2. S-a discutat despre căderea leului în raport cu euro. Şi la un moment dat, într-o transmisiune, probabil în direct, nu ştiu, că euz îmi vedeam de trabă, doar ascultam, o altă duduie îl interpelează pe Traina Băsescu în legătură cu situaţia financiară a ţării, la care domnia sa spune: Nu aici!

Prin treaba asta ei, realiştii, au vrut să înţelegem altceva: că pe domnul Preşedinte nu-l interesează. Evident că-l interesează doar că este o limită în toate. Dar nu, Realitatea TV nu are limită. Bunul simţ lipseşte cu desăvârşire. Ruşine! Încă o dată se vede cine vă dă salariul. După cum spunea cineva înţelept: este gresu să-l faci pe un om să înţeleagă ceva când salariul lui depinde de neînţelegerea acelui lucru.

Să vă mai spuneţi jurnalişti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.