5 Comentarii

 1. xtall 17 decembrie 2008 la 11:45 - Raspunde

  😀
  Lucrurile stau mai bine la noi.
  Am pus iluminatul în scară pe automat, câte doi senzori de mişcare pe etaj, (să nu depindă de unde apari), se aprinde lumina (temporizat) numai cand e cineva, nu e nimeni, facem economie, (se cunoaşte serios) chiar şi lustre aplicate pe perete (nu cine stie ce, dar …nah)
  Anul ăsta ne-a lovit pe toţi curăţenia 😀 s-au făcut chiar impresionant de multe incepănd de la uşa automată intrare până la spaţii verzi, gărduţe etc..
  si in subsol au luat spatiul ăla vreo câţiva ce vor să-si mai puna cate ceva …si cum interesul e al lor l-au făcut bec.
  Cu femeia de servici mai avem o chestie de reglat, nu prea vine, probabil o să scăpam cumva si de asta, nu ne prea convine să plătim degeaba.

 2. Raul Molnar 17 decembrie 2008 la 12:44 - Raspunde

  Draga fratemio. In primul rand liftul nu e defect de 3-4 ani inainte sa ajung eu in Timisoara. Si sunt in Timisoara de vreo 6 ani.Deci cred ca are vreo 10 ani tristi de cand nu merge. 2. La ce etaj e frigiderul ala pozat de tine? Si sacii?

  Respectele mele, dom\’le 🙂

  • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:35 - Raspunde

   :woohoo: Am zis bine că nici eu nu mai ştiu de când nu merge… :woohoo: Frigiderule e la etajul 3 iar sacii ăia la 5. :angry:

  • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:41 - Raspunde

   [quote=Clawd]Cum iti dai seama ca traiesti in era IT? Cand fratii comunica intre ei prin commenturi pe blog(-ul unuia dintre ei)… =))\\n=====\\nAmu… sincer… lasand la o parte treburile neserioase, tre sa recunosc ca e naspa!\\nNU ma laud cu cat de frumos e la mine, ca nu-i… :)). Ba chiar seamana cu ce-i la tine, in afara de faptul ca-i varuit relativ proaspat, nu-s chestii depozitate pe coridoare si merg lifturile. In rest…[/quote]De bou ce îs am şters din greşeală comentariul… :angry: Scuze! 🙁

   • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:42 - Raspunde

    😀 Păi da, la voi sunt oamenii un pic mai civilizaţi… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.