Scara mea

În scara mea trăiesc, la fel ca oriunde, tot felul de oamenii. Dar suntem nişte gospodari desăvârşiţi. NOT! Liftul nu merge de vreo 3 – 4 ani, că nici eu nu mai ştiu. N-am avut femeie de serviciu pe scară vreo 2 ani. Interfonul nu mai merge de vreo 5 ani. Acoperişul e sită. De doar o jumătate de an am reparat subsolul în care se depozitaseră dejecţiile. În pod este dezastru ecologic şi cred că cei de la primărie ar putea să ne amendeze…

Frăţie şi noi mai facem modificări prin casă, dar nu lăsăm jegul pe casa scării. Nu este nici normal şi nici civilizat. Nu este un bloc de garsoniere unde să spui că nu ai spaţiu. De aia mă oftică foarte tare cum îşi lasă unii jegul pe afară. Casa scării este un spaţiu comun şi trebuie tratat ca atare. Io nu vin să-mi depozitez gunoiul la tine acasă, deci nu-l lăsa pe casa scării.

Priviţi hal de oameni gospodari!

Nici 10 lei n-au fost în stare să dea ca să luminăm naibii casa scării cum se cuvine. Că ei nu dau decât după ce se strâng 80% din bani… Noi de tre ori am pus bec cu colivie metalică. De trei ori s-au furat în aceeaşi seară. Am lăsat-o naibii. Cred că în ritmul ăsta peste vreo 5 ani o să meargă taică-mio să facă liftul şi o să punem o yală pe uşa de la lift, la parter şi la etajul 6, că dacă restul n-au nevie de el noi poate avem. Să vedeţi atunci cum or să vrea şi ei…

N-ai cu cine! Nişte ţopârlani! În cazul unei epidemii de holeră sau alte de-astea io o să desfac primul şampania şi o să încep să strig: I told you so! I told you so!

5 Comentarii

 1. xtall 17 decembrie 2008 la 11:45 - Raspunde

  😀
  Lucrurile stau mai bine la noi.
  Am pus iluminatul în scară pe automat, câte doi senzori de mişcare pe etaj, (să nu depindă de unde apari), se aprinde lumina (temporizat) numai cand e cineva, nu e nimeni, facem economie, (se cunoaşte serios) chiar şi lustre aplicate pe perete (nu cine stie ce, dar …nah)
  Anul ăsta ne-a lovit pe toţi curăţenia 😀 s-au făcut chiar impresionant de multe incepănd de la uşa automată intrare până la spaţii verzi, gărduţe etc..
  si in subsol au luat spatiul ăla vreo câţiva ce vor să-si mai puna cate ceva …si cum interesul e al lor l-au făcut bec.
  Cu femeia de servici mai avem o chestie de reglat, nu prea vine, probabil o să scăpam cumva si de asta, nu ne prea convine să plătim degeaba.

 2. Raul Molnar 17 decembrie 2008 la 12:44 - Raspunde

  Draga fratemio. In primul rand liftul nu e defect de 3-4 ani inainte sa ajung eu in Timisoara. Si sunt in Timisoara de vreo 6 ani.Deci cred ca are vreo 10 ani tristi de cand nu merge. 2. La ce etaj e frigiderul ala pozat de tine? Si sacii?

  Respectele mele, dom\’le 🙂

  • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:35 - Raspunde

   :woohoo: Am zis bine că nici eu nu mai ştiu de când nu merge… :woohoo: Frigiderule e la etajul 3 iar sacii ăia la 5. :angry:

  • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:41 - Raspunde

   [quote=Clawd]Cum iti dai seama ca traiesti in era IT? Cand fratii comunica intre ei prin commenturi pe blog(-ul unuia dintre ei)… =))\\n=====\\nAmu… sincer… lasand la o parte treburile neserioase, tre sa recunosc ca e naspa!\\nNU ma laud cu cat de frumos e la mine, ca nu-i… :)). Ba chiar seamana cu ce-i la tine, in afara de faptul ca-i varuit relativ proaspat, nu-s chestii depozitate pe coridoare si merg lifturile. In rest…[/quote]De bou ce îs am şters din greşeală comentariul… :angry: Scuze! 🙁

   • Robin Molnar 17 decembrie 2008 la 14:42 - Raspunde

    😀 Păi da, la voi sunt oamenii un pic mai civilizaţi… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.