Un mic deserviciu pe care și l-a făcut PDL-ul la Cluj

De altfel, vineri, ziua suspendării lui Traian Băsescu în Parlament, a fost marcată de tensiune în Piaţa Unirii din Cluj, pentru că susţinătorii USL s-au adunat şi ei să salute decizia. Protestatarii din ambele tabere şi-au aruncat ocări, micul protest anti-plagiat fiind interpretat ca un eveniment pro-PDL. Au asigurat această confuzie membrii de partid care, pozând în cetăţeni îngrijoraţi, li s-au alăturat tinerilor strânşi de Ştefana, Florin şi Mihai.

Sursa


Dacă membrii de partid ne-au furat, n-au infectat protestul dedicat unor principii, ce ne va asigura că nu vor fura țara cu totul?

Dacă membrii PDL au avut tupeul de a întina sfințenia unui protest dedicat protejării unor principii fundamentale de-ale societății, cum vin ei să se prezinte în fața publicului ca fiind mai buni decât USL-iștii care, la fel, întinează sfințenia unor principii fundamentale?

Cei care au fost inițial la protest n-au venit și nu vor veni niciodată să scandeze ceva pro-Băsescu, n-au venit pentru un om, ci pentru niște principii. Iar asta, deja, a început să li se fure de către PDL-ul care, iată, se pare că n-a învățat nimic!

PDL Cluj, să-ți fie rușine!

4 Comentarii

  1. Laurentiu 10 iulie 2012 la 01:36 - Raspunde

    Rusine, rusine, dar chiar mizezi pe o schimbare in ‘bine’?

  2. joita lucian 11 iulie 2012 la 08:35 - Raspunde

    Rusine in politica nu exista!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.