Vecinilor și cunoscuților lui Adrian Bordea

Preşedintele CSM a anunţat că legislaţia privind modul în care sunt compuse completurile de cinci judecători de la Curtea Supremă, cele care pronunţă sentinţele definitive în marile dosare de corupţie, va fi modificată.

Mediafax

Se impune întrebarea:

– Dacă ceva merge, de ce să schimbi? Ca să strici?

În IT există acest principiu care spune să nu repari ceva ce nu este stricat. Mi se pare un principiu bun. De ce să nu-l aplicăm și aici? Pentru că așa vrea Adrian Bordea să-i scape pe marii corupți?

Cam ce criterii ar trebui să îndeplinească un judecător, pentru a fi ales într-un complet de cinci judecători? Să nu fi condamnat niciodată pe nimeni? Vor să introducă asta-n lege sau în vreun regulament?

Chiar își imaginează că nu vom muri cu ei de gât, începând cu funcționarii care găsesc că este just să ne vândă ca pe niște vite unor interese nelegitime?

Pe această cale fac apel la vecinii lui Adrian Bordea să-l abordeze și să-i spună că nu vom tolera nicio intervenție de decapitare a justiției și că nu suntem atât de idioți încât să-i lăsăm să ne fure cu legea-n mână. Anii 1990 au trecut, ne-am deșteptat și vrem respect.

Spuneți-i!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.