Victor Ponta

Am încredere în Victor Ponta semnificativ mai puțină decât am în stimatul, iubitul și cinstitul Ion Iliescu (azi nu-l înjurăm, facem invers, poate va crăpa în ziua când îl voi vorbi de bine).

Vreau să vedeți o subtilitate. În calitate de lider al partidului înființat de tovarășul Ion Iliescu, stima și mândria țării, figura paternă atât de dragă și de de adulată cu ardoare de toți oamenii muncii, hehehe, este impotent. Victor Ponta este impotent politic.

În calitate de lider al PSD ar fi putut să forțeze o retragere a sprijinului politic pentru coruptul de Adrian Severin, ceea ce ar fi dus automat la demiterea dumnealui din mai multe funcții și i-ar fi făcut viața politică nu imposibilă, dar grea. Dar nu, ei așteaptă ca el să își dea demisia, pentru că hoț, necinstit și lepră cum e el, e de-al lor și le e drag. Nu pot să-l scoată în șuturi din partid, așa că îl roagă să ia o scurtă pauză, până se mai calmează apele.

Nici ăștia de acum nu-s buni, dar totuși, parcă nu-s atât de sfidători.

Care credeți că este motivul real pentru care Victor Ponta și PSD-ul îi permit lui Adrian Severin să aibă parte de o demisie onorabilă în locul unei demiteri rușinoase (asta este subtilitatea)?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.