Vouă când v-a păsat ultima dată cine și unde și-o trage?

Mă uitam la imaginile de mai sus și n-am înțeles cât de topit trebuie să ai creierul ca să faci una ca asta.

 1. Își imaginează cineva că un om își va schimba orientarea sexuală pentru că așa îl îndrumă unii?
 2. Ce le dă dreptul acelor oameni să încerce să-și subjuge semenii, anulându-le existența și dreptul la trăirea propriei vieți?
 3. Să vină poliția? Da, să vină, să-i ia pe strâmbcredincioși și să-i zburde la zăbrele, fiindcă prin țipetele lor au deranjat liniștea și ordinea publică.
 4. Imperiul roman nu s-a prăbușit fiindcă unii dintre împărați erau homosexuali. Imperiul austro-ungar nu s-a părbușit pentru că unii dintre funcționari erai gay. Lumea nu începe și nu se termină cu un orgasm.

Mă întreb, cine-s oamenii ăștia și ce profesii au? Ce merite au? Știu să scrie? Posedă capacitatea intelectuală de a fi coerenți, sau sunt doar niște spermatozoizi isterici ce încearcă să penetreze ovulul divin pentru a fecunda în ceruri de-a pururi?

Dacă recunoașteți pe careva, nu vă sfiiți, dați nume și referințe. Și dați mai departe, să vedem și noi cine luptă atât de intens pentru drepturile noastre, ale heterosexualilor anonimi. Nu de alta, dar mi-e jenă cu ei, mă dezgustă oamenii pe care îi interesează cine și în ce orificiu și-o trage, mă irită și-mi vine să-i bat de să le sune apa-n cap. Că neuroni n-au de unde să le răsune.

Dacă este păcat să faci sex homosexual sau pre-nupțial sau chiar oral, de ce acționează ei și nu lasă divinitatea să-i pedepsească, când aceasta va găsi de cuviință?

6 Comentarii

 1. Laurentiu 24 februarie 2013 la 01:31 - Raspunde

  Din nefericire, va mai trece o bucata buuuna de timp pana ai nostri compatrioti vor intelege cum stau lucrurile de fapt. Nici macar nu ii poti cataloga a fi oameni cu o mentalitate invechita, lucrurile astea se intampla de cand lumea si pamantul.

 2. Mihail 25 februarie 2013 la 00:16 - Raspunde

  Să fim serioşi!
  1. Oamenii care au manifestat aşa nu speră să schimbe pe cineva ce nu vrea să fie schimbat ci manifestă împotriva violării unui spaţiu ce nu are nimic de a face cu sodomia. Sunt sigur că nici unul din manifestanţii de la MŢR nu ar fi intrat in vreun sex shop sau galerie de artă oarecare ce ar fi dorit să gazduiască manifestarea sodomită.
  2. Nu impiedică prin nimic manifestaţia de la MŢR ca doi sodomiţi să trăiască împreună ci vrea să prevină o confuzie pe care organizaţiile sodomite şi cei ce le sponsorizează o promovează: familia a fost, este şi va fi heterosexuală!
  3. Dacă poliţia trebuia să vină pentru cei ce au împiedicat manifestarea pentru cei ce difuzează filme R cu intrare liberă cine trebuie să vină?
  4. Poate că lumea nu se prăbuşeşte cu un păcătos dar cu numirea minciunii drept adevăr cu siguranţă!

  Cu bine!

  • Robin Molnar 25 februarie 2013 la 08:48 - Raspunde

   Poate că lumea nu se prăbuşeşte cu un păcătos dar cu numirea minciunii drept adevăr cu siguranţă!

   Cum sună: – Lumea a fost făcută în șapte zile?

 3. Mihail 25 februarie 2013 la 23:02 - Raspunde

  Corect: şase zile!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.