6 Comentarii

 1. Anonim 14 februarie 2009 la 18:27 - Raspunde

  subiectivism evident… halal narator…

  • Robin Molnar 15 februarie 2009 la 03:18 - Raspunde

   :woohoo: Te invit să scrii mai bine. Dacă nu ai observat încerc să fac o paralelă între război şi comunism, fără a pune accentul pe ele ci pe o viaţă a unui om. :woohoo:

 2. Anonim 15 februarie 2009 la 11:17 - Raspunde

  e clar ca faci paralela, insa paralela ta e plina de subiectivism. din felul in care pui problema e la mintea cocosului ca urasti comunismul si incerci sa-i induci/creezi o imagine negativa. un autor autentic ar trata problema echidistant(mai ales ca e vorba de o chestiune extrem de delicata) lasind la latitudinea cititorului care ideologie e mai buna sau mai rea.

  • Robin Molnar 15 februarie 2009 la 11:26 - Raspunde

   😆 Normal că e un text subiectiv. Doar este o scriere artistică (mă rog, poate e mult spus) nu o analiză a la gazetă despre acest subiect. Mai mult, personajul Elena şi viaţa ei sunt invenţii, închipuiri, născocite din imaginaţia mea. 😆 Fiind blogul meu am dreptul să-mi manifest în orice formă gândurile, ideile, concepţiile. 😆 Nu văd de ce ar fi trebuit să fie o analiză obiectivă… :woohoo: Şi, dacă aş fi făcut o analiză obiectivă, crezi că rezultatul ar fi fost altul? :woohoo: Poate ai vrea să vezi [url=http://www.robintel.ro/index.php/Ororile-comunismului.html]asta[/url]. :woohoo:

   • skywalker 16 februarie 2009 la 20:54 - Raspunde

    aici deja esti penibil! :X

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.