Aveți întrebări legate de Roșia Montană?

OK, eu am scris un articol din ăla mare despre Roșia Montană, articol care nu prea a atras reacții. Dar dacă aveți întrebări pe care ați dori să le adresați celor de la Roșia Montană, acum este momentul să o faceți, într-un comentariu sau ceva. Dacă nu vreți să lăsați un comentariu public, puteți să-mi dați direct mail la adresa de contact. 

Am fost invitat să particip la o întâlnire aici în Cluj cu bloggerii clujeni și cei de la Roșia Montană Gold Corporation. De asemenea, am fost invitat să pun și niște întrebări, de preferință până miercuri, pentru ca cei de RMGC să aibă timp să răspundă. Eu am întrebările mele deja formulate, dar cred că este onest pentru un blogger să întrebe și publicul, pentru că un blogger fără public nu este invitat nicăieri.

Așadar? Vreți să întrebați ceva?

5 Comentarii

 1. Mihai Todor 09 mai 2011 la 22:18 - Raspunde

  Intreaba-i cate parcuri nationale (din strainatate) au distrus pana acum si daca a meritat investitia.

  • Robin Molnar 09 mai 2011 la 22:21 - Raspunde

   Nu știu, frate, la ce te referi. Poți extinde puțin ideea?

   • Mihai Todor 09 mai 2011 la 22:49 - Raspunde

    Apai sunt convins ca au la activ destule paduri / parcuri / rezervatii naturale distruse prin astfel de exploatari… Iote, conform Wikipedia, e vorba despre Gabriel Resources. Evident ca tot google-ul e spamat cu “stiri” despre Rosia Montana si alte reclame incat trebuie sapat adanc daca vrei sa vezi unde sunt localizate alte exploatari ale acestei companii. Ar fi interesant de analizat pe Google Maps / Google Earth poze din satelit ale respectivelor locatii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.