6 Comentarii

 1. Joita lucian 17 decembrie 2011 la 13:15 - Raspunde

  Problema este ca vorba cuiva din blogosfera…ne-am obijnuit un popor de trantori ./..si ca statul tre sa ne dea….e pana cand…se pare ca nu prea mai merge! statul nu mai stie ce sa ne ia!

 2. Mihai Todor 19 decembrie 2011 la 01:42 - Raspunde

  Mă, înțelege și tu, pe vremea lu’ răposatu’ oricine, da’ ORICINE avea dreptu’ să primească o casă / apartament / șură / etc (adică să aibă unde locui la oraș) fără a ridica un deget (sau cel puțin așa știu eu). Astfel, orice pierde vară putea ajunge să dețină măcar una bucată apartament în mijlocul târgului. Toate blocurile din București, indiferent de poziționare, dacă au fost construite înainte să ne trezim la realitate, au cel puțin 50% din apartamente ocupate de asemenea stârpituri obișnuite să trăiască din nimic în mijlocul orașului. Aceste persoane nu au nici o intenție de a se muta la țară în altă parte, unde nivelul tehnologiei este mai pe înțelesul lor și trăiesc în continuare acolo unde “le-a dat statul”.

  • Robin Molnar 20 decembrie 2011 la 08:29 - Raspunde

   Băi, să știi că așa este și, uite, nu m-am gândit niciodată la aspectul ăsta, dar acum că l-ai menționat, îmi dau seama că așa e!

 3. relansat 19 decembrie 2011 la 20:13 - Raspunde

  Trecerea de la Ceausescu la capitalism a fost grea si pentru unii mai tineri, daramite pentru baba in cauza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.