3 Comentarii

 1. Mihai Todor 07 septembrie 2017 la 11:33 - Raspunde

  De ce presupui că tinerii mai vor să aibă părinții aproape? Mulți și-au luat zborul, printre altele, și pentru a scăpa de certurile eterne, lipsa de ambiție / interese, vidul cultural, alcoolism etc. De altfel, astea contribuie și la raritatea telefoanelor, că doar nu ești dispus în fiecare zi să înghiți calmante ca să nu țipi telefonul pe geam în timp ce vorbești cu ei.

  • Robin Molnar 07 septembrie 2017 la 11:39 - Raspunde

   Presupun că un experiment reușit ar fi scoaterea părinților dintr-un mediu toxic, pentru a-i ajuta la îmbunătățirea relațiilor. Poate că nu va merge mereu, dar cred că trebuie încercat.

   • Mihai Todor 07 septembrie 2017 la 12:34 - Raspunde

    Mă bucur pentru cei care au reușit să aibă un venit suficient de mare în vest încât să își permită asemenea experimente… În rest, sunt doar vise (sau, mai degrabă, coșmaruri). Imaginează-ți 2 persoane în vârstă, care nu vorbesc limba țării în care se mută și care câștigă împreună din cele 2 pensii maxim 500€ (știu, sunt optimist). Cine e dispus(ă) să împartă un apartament mic cu ei în timp ce are și un job full-time și, probabil, visează la o relație / copii etc? Realitatea e tristă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.