Dacă sexul ar fi în principal o experiență intelectuală

Și, dacă tot ne-am apucat să vorbim despre sexualitatea la limită, trebuie să vă mărturisesc faptul că mai am o curiozitate, și anume cum ar arăta sexul dacă ar fi doar o experiență intelectuală.

Mă rog, de fapt, cum ar arăta sexul dacă ar fi în principal o acțiune cognitiv – intelectuală și mai puțin copulație și cum ne-ar afecta asta.

De exemplu, cred că emoția descoperirii obiceiurilor sexuale ale partenerului este un act cognitiv, la fel cum și imaginarea variilor posturi sexuale este dată de imaginație, deci avem o serie de aspecte cognitive ce influențează actul sexual.

Voi ce părere aveți? Oare, paradoxal, dacă sexul ar fi mai mult un act cognitiv, oare n-am fi mai liberali? Oare familiile ar fi poligame?

6 Comentarii

 1. Claudia 25 octombrie 2011 la 09:54 - Raspunde

  Daca ar fi o experienta intelectuala, probabil n-ar mai fi asa practicat, apreciat, cercetat pe toate partile. Multora nu le merg la inima experientele intelectuale, nu le pot “digera”… 🙂

  • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 13:09 - Raspunde

   Și-atunci mai ajungeam să fim șapte miliarde?

 2. Mircea C. 25 octombrie 2011 la 21:36 - Raspunde

  Cam offtopic, dar mi se pare extrem de amuzant episodul din Seinfeld in care George are o perioada fortata de abstinenta sexuala, si devine temporar extrem de inteligent 🙂

 3. Joita lucian 27 octombrie 2011 la 09:07 - Raspunde

  Pe mine am depaseste acest subiect…asa ca am sa stau ca un spectator!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.