2 Comentarii

 1. Alina M 04 martie 2014 la 19:14 - Raspunde

  Eu sunt de acord cu omul că prioritatea e schimbarea legii care cere un număr imposibil de mare de semnături doar pentru ca unul independent să candideze. Constituția n-o mai salvăm din simplul motiv că atâtea tâmpenii au băgat prostalăii în proiectul de revizuire încât nu avem șansa să-i facem să le elimine pe toate.

  Cu unele idei de la 1700 toamna tot ne pricopsim în noua Constituție dacă o vor vota aceiași oameni care au venit cu ideile tâmpite, așa că măcar să limităm pierderile și să ne trimitem oameni care să ne reprezinte și care mai apoi să taie din Constituție toate pasajele retrograde și fanatismele etnice, religioase și de care or mai fi.

  Și dacă tot suntem hotărâți să facem ceva, eu zic că ne împușcăm singuri în picior dacă stăm să rezolvăm o problemă și numai după aia trecem la următoarea. Nu cred că niște click-uri în plus care consumă maxim 5 minute ne fac să ne irosim energia, așa că hai să susținem toate inițiativele utile și constructive și dacă reușim ceva măcar la 1% dintre ele, tot suntem cu un pas în față. Știi și tu, o călătorie de o mie de kilometri începe cu primul pas.

  • Robin Molnar 05 martie 2014 la 11:41 - Raspunde

   Trebuie să fiu sincer, am sentimente contradictorii asupra acestor chestiuni. Mie mi se pare că trebuie să tragem la prea multe capete. 🙁

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.