Internetul, un moft?

Oricât ar părea de incredibil, încă mai sunt oameni în mediul urban care nu au acces la internet. Asta ca să nu mai spunem despre mulți tineri din mediul rural.

Amu, sincer, mie mi se pare un pic aiurea, adică fără internet în ziua de astăzi parcă nu este prea bine. În fine, întrebarea mea este cea din titlu și vine în completarea celor deja spuse: mai este internetul un moft? Sau între timp a devenit o necesitate, ca apa sau aerul?

7 Comentarii

  1. Constructii Piscine 02 februarie 2011 la 08:37 - Raspunde

    Internetul este o necesitate pentru cei care deja il cunosc si stiu cum sa-l foloseaca pentru ei si nu impotriva lor. Sunt multe persoane care nu stiu sa deschida un calculator, si sunt si tineri care nu au avut acces, sau daca au nu fac altceva decat sa joace diferite jocuri. Este un necesar pentru cine stie sa-l foloseasca.

  2. puiu 02 februarie 2011 la 09:49 - Raspunde

    Era un moft atunci când stăteam cu o relicvă de laptop în pat, aşteptând să se facă zece pentru o miuţă rapidă şi cât mai ieftină pe xnet (parcă aşa). Intram aiurea, mustind de curiozitate, eram deconectat des, viteza oricum era de ‘poveste’. Acum, nu mai e moft. E necesitate, pasiune şi impunerea conectării permanente la informaţie.

  3. RCA Ieftin 2011 02 februarie 2011 la 20:40 - Raspunde

    Nu mai e un moft, bineinteles. Pentru adolescenti poate, ca ei stiu doar 3 siteuri, mari si late. E insa o utilitate: gasesti mult mai rapid informatia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.