Masa de prânz, gratuită pentru toți angajații din România

Masa de pranz, gratuita pentru toti angajatii din Romania. Solutia unui senator pentru a creste productivitatea. […] Senatorul UNPR Constantin Popa sustine ca a vazut multi oameni, unii chiar foarte tineri, care s-au imbolnavit din cauza ca nu au primit o ciorba sau o mancare calda la pranz. De acum, vrea ca patronii sa isi hraneasca angajatii.

Digi24

Ăștia ar face orice, absolut orice, numai să nu trebuiască să ofere salarii decente! Vă spun, după ce termină de împărțit pâine li circ, eventual și bonuri de concediu, vor ajunge să ne dea alcool și droguri, orice, numai să uităm de realitatea care ne înconjoară.

Este ușor, din pix, să decizi că altul trebuie să plătească, că altul trebuie să facă, tu doar să ordoni, iar tupeul ăsta vine de la niște unii care mănâncă mâncare puternic subvenționată la o cantină de lux.

Discuția nu este despre ce este bine, sau nu, de făcut în acest caz. În orice caz, toți angajatorii care pot și vor să ofere o masă, o fac. N-au nevoie de lege ca să înțeleagă că cine nu mănâncă nu muncește. Dar să pui la rang de lege chestia asta, pe banii altora, mi se pare complet lipsit de etică, ceva de genul “luați, bă, și voi ceva, să mai uitați de sărăcie!”.

Este an electoral, din păcate, iar soluții pe banii altora cred că se vor găsi nenumărate…

Via TVDeCe

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.