Nu uitați de cei 2% către ONG-uri

Draga Robin Molnar,

Este ultima saptamana in care poti hotari ce vrei sa faci cu 2% din impozitul tau pe venit.

Inca nu stii ce sa faci cu ei? Iti spunem ce-am face noi: avem nevoie de ei ca sa putem sprijini activitatea noului Departament de Cardiochirurgie pediatrica al Spitalului Marie Curie.

Cei peste 400.000 de Euro din 2% primiti in 2009 si 2010 ne-au folosit, impreuna cu alte donatii, pana la ultimul leu: am ridicat acest departament, l-am amenajat si l-am utilat conform celor mai noi standarde medicale.
Vrem sa continuam sa sprijinim noul departament, contribuind cu cat mai mult din fondurile necesare functionarii lui. Pana la finalul lui 2011 aici vor putea fi operati primii 100 de copii: cu doar 2% din impozitul tau pe venit poti ajuta ca acest lucru sa se intample!

E simplu, nu te costa nimic si ne ajuta foarte mult.

Daca ai redirectionat deja cei 2% catre noi, iti multumim!
Daca nu, mai sunt cateva zile: termenul limita este 16 mai 2011.

Ai optat deja pentru o alta cauza? E foarte bine: ai ales sa ajuti, in loc sa ridici din umeri! Esti, insa, unul dintre cei doar … 20% care aleg sa redirectioneze 2% ! Ne ajuti, deci, la fel de bine daca dai mai departe acest e-mail catre prieteni sau colegi care ar fi dispusi sa ne sprijine – multi nu stiu despre 2% sau cred ca e prea complicat…

Mai multe detalii despre noi si proiectul nostru, impreuna cu formularele precompletate pentru 2% gasesti pe www.inimacopiilor.ro. Te asteptam sa ne vizitezi si-ti multumim pentru timpul acordat!

Multumim din inima pentru ajutor!
Alex Popa
Asociatia “Inima Copiilor”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.