Nu vreau să facem politică

Nu vreau să facem politică, dar la Cluj Napoca candidează un blogger: domnul Liviu Alexa vrea să reprezinte un pic din Cluj Napoca în Parlamentul României.

Amu, n-am înțeles dacă dumnealui vrea să fie senator sau deputat. Neavând drept de vot în colegiul dumnealui, neavând drept de vot în Cluj, ne-scriind nicăieri mare să vadă tot prostul grăbit și cum evident că nu mă preocupă campania electorală locală, habar n-am.

Dar o întrebare aș vrea să-i pun domnului Alexa:

– În condițiile în care majoritatea “independenților” s-au aliat cu diverse facțiuni politice, care este viziunea Dumneavoastră vizavi de independența parlamentară? Sau, altfel spus, de unde știe alegătorul clujean că votează un independent și nu unul care, după alegeri, va migra la un partid, sau altul?

Mulțumesc, negreșit aștept răspuns.

P.S. Liviu, după ce ajungi acolo sus, te rog eu frumos să reglementezi lucrul de acasă. Eu și alți 200.000 de informaticieni sătui de birou ți-am fi recunoscători.

2 Comentarii

  1. ice4you 04 decembrie 2012 la 13:58 - Raspunde

    Daca tot zici ca nu vrei sa faci politica … de ce anunti asta de atatea ori?! 😀 Nu vrei sa faci politica … nu scrii nimic despre politica si aia inseamna ca nu faci politica. Right?! 😉

    • Robin Molnar 13 decembrie 2012 la 08:47 - Raspunde

      Da și nu. Libertatea de exprimare și criticare este un mecanism autosuficient.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.